Nyt script til Windows 11 omgår kravet til TPM 2.0

 

Nyt script giver brugerne mulighed for at installere Windows 11 på enheder, der ikke opfylder minimumskravene.

Vi nærmer os efterhånden den officielle udgivelsesdato for Windows 11, og Microsoft har for længe siden allerede opstillet minimumssystemkravene til at kunne køre Windows 11 på en PC.

Et af de krav, som har givet folk mest bøvl er, at computeren skal understøtte TPM 2.0, som er en af de sikkerhedsfunktioner, der er skal gøre Windows 11 mere sikker end Windows 10

TPM står for Trusted Platform Module-teknologi og er en hardware- og softwarebaseret Microsoft-løsning, der er en del af opstartsprocessen på en computer, og som beskytter data ved at forhindre nogen i at få adgang til lagrede de oplysninger. 

Udfordringen i forbindelse med Windows 11 er, at det ikke er alle computere, der har funktionen TPM 2.0 indbygget i processoren. Hvis din PC allerede har TPM 2.0, så kan du selv aktivere TPM 2.0  i BIOS!

Det nye gratis Script til Windows 11 gør det muligt for inkompatibel hardware at afvikle Windows 11, og det kommer i en form af en en batchfil, der giver mulighed for at oprettelsen af en ISO.

Brugere bør dog være opmærksomme på, at brug af Scriptet kan udsætte computeren for fare, da det kan betyde at sikkerhedsopdateringer til Windows 11 ikke vil blive installeret, så det er på eget ansvar og metoden bør kun anvendes til testformål.

Sådan fungerer TPM 2.0 Scriptet til Windows 11

Det nye script fungerer på virtuelle maskiner og giver mulighed for at opgradere til den nyeste Windows Insider Build.

Scriptet kommer i en batchfil, der udgives som en del af Universal Media Creation Tool-pakken, så brugeren kan oprette en ISO til enhver version af Windows. Se vores vejledning til, hvordan du bruger Windows Creation Tool.

Hovedscriptet til at omgå kravet til TPM 2.0 i Windows 11

Hovedscriptet er MediacreationTool.ba t, der opretter ISO'erne og Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update.cmd, der konfigurerer din enhed og omgår alle obligatoriske hardwarekontroller, der er indstillet til Windows 11.

Når de udføres på en enhed, omfatter nogle af de udførte opgaver:

  • Opretter en ‘AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU‘ value
  • Registrer et WMI event subscription kaldet ‘Skip TPM Check on Dynamic Update’ 
  • Sletter filen ‘C:\$WINDOWS.~BT\appraiserres.dll‘ under opstart af vdsldr.exe i Windows 11-opsætningen

Viser det sig at, din PC ikke kan køre Windows 11, så prøv det her alternativ til Windows 11!

Advarsel

Hvis du vælger at installere dette Script på din PC, bør du kun gøre det på testenheder, da du risikerer at gå glip af kritiske sikkerhedsopdateringer, der gør din forbindelse mindre sikker.

Besøg Windows 11 Hub for alt du skal vide omkring Windows 11.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol