Officielt: Windows 11 udgives den 5. oktober!

 


Se hvad det kommer til at betyde for dig og din computer her!

Microsoft har netop præsenteret frigivelsesdatoen for Windows 11, og det nye Windows-styresystem rulles ud til nye og eksisterende computere den 5. oktober.

Den 5. oktober er datoen, når operativsystemet begynder at rulle ud for dig der allerede har en eksisterende PC med Windows 10 installeret, og du kan teste her, om din computer kan køre Windows 11.

Nye computere med Windows 11 forudinstalleret vil også være tilgængelige hvorefter der ikke vil gå lang tid, indend kan købe en ny computer med Windows 11 i butikkerne.

Har du en gammel PC, så er der måske stadigvæk håb, og du behøver ikke nødvendigvis at skulle ud og købe en ny PC, da du måske godt kan køre Windows 11 på din gamle PC, selvom den ikke opfylder alle minimussystemkravene til at kunne køre Windows 11.

Lidt ventetid skal du nok forvente

Microsoft oplyser, at udrulningen af Windows 11 kommer til at ske rykvis, hvilket kommer til at betyde, at selvom du har en PC der opfylder minimumssystemkravene til at køre Windows 11, så er det ikke sikkert, at du vil få tilbudt opdateringen til Windows 11 lige netop på udrulningsdatoen den 5. oktober. Lidt ventetid skal du nok forvente og Windows 11-opgraderingen kommer til at køre et stykke ind i 2022.

Vi kommer til at vente på Android-apps

En af de helt store nyheder ved præsentationen af Windows 11, ved siden af 11-tallet, var nyheden om, at Windows nu ville kunne køre Android-apps. Desværre meddeler Microsoft, at vi ikke skal regne med at understøttelsen af Android-apps i Windows 11 først officielt kommer til at ske engang i løbet af 2022. Du kan dog stadigvæk køre Android-apps på din PC allerede i dag, hvis du følger denne metode, som vi anbefaler til at køre Android-apps på en PC.

Det kan du se frem til med Windows 11

Heldigvis skulle alt på nær understøttelsen af Android-apps komme til at køre helt efter planen i forbindelse med frigivelsen af Windows 11. Du kommer til at kunne se frem til den helt nye startmenu, en ændret proceslinie, en helt nydesignet Microsoft Store, Windows widgets, Teams Chat og mange flere ting.

Besøg Windows 11 Hub for alt du skal vide omkring Windows 11.

Nyere Ældre