Vores Hub hjælper dig med at konfigurere, tilpasse og optimere din PC for at få det bedste ud af Windows 11 med gode råd, tips og guides.

Vi arbejder dedikeret på, at lave de bedste vejledninger til Windows 11 og bringe de mest relevante nyheder for holde dig opdateret med det nyeste og bedste fra Microsofts nyeste Operativsystem.

Uanset om det er gaming, videoredigering, billedbehandling, streaming, arbejde eller bare surfe på internettet, er vores trinvise vejledninger den bedste ressource, om du er nybegynder eller erfaren bruger.

Sørg for at bogmærke vores Windows 11 Hub-side, som løbende opdateres med det nyeste og bedste fra Windows 11.

Introduktion til Windows 11

Hvis du er ny med Windows 11, så kan du starte med vores introduktion, hvor du kan prøve Windows 11, se video med Windows 11 og læse om fordelene ved Windows 11.

Prøv Windows 11 uden at installere det på en PC

Se her hvordan du kan teste Windows 11-oplevelsen, selvom din PC ikke opfylder minimumsystemkrav. Læs mere her!

Se videogennemgang af Windows 11

Vi har lavet video-gennemgang af alt fra den nye Startmenu til Indstillinger, Microsoft Store, Stifinder, Paint og Enhedshåndtering i Windows 11. Læs mere her!

11 grunde til at vælge Windows 11

Vi giver dig her 11 grunde til at opgradere til efterfølgeren til Windows 10. Læs mere her!

Bliv klar til Windows 11

Når du har besluttet dig for at komme gå videre med Windows 11, så skal du blive klar til Windows 11, hvor du på flere måder kan teste om din PC kan køre Windows 11 og her se hvilke computere der opfylder systemkravene til at afvikle Windows 11.

Test om din PC kan køre Windows 11

Brug appen Tilstandskontrol for PC og se om din nuværende PC opfylder kravene til at køre Windows 11. Læs mere her!

Se om din PC kan køre Windows 11 med testprogram

Er din PC klar til Windows 11? Find hurtigt og sikkert ud af det med Windows 11 Compatibility Check fra Ashampoo. Læs mere her!

Sådan aktiveres TPM 2.0 i BIOS

Hvis du vil opgradere til Windows 11, skal TPM 2.0 være aktiveret på din PC. Læs mere her!

Kan min PC køre Windows 11? Se listen her!

Nu har flere af de store PC-producenter som Lenovo, Dell og Asus og HP offentliggjort, hvilke modeller der kan opgraderes til Windows 11. Læs mere her!

Disse bærbare kan køre Windows 11

Se listen over bærbare Computere fra Acer, Asus, Lenovo, Dell, HP, Samsung, Razer og Microsoft, der er klar til Windows 11. Læs mere her!

Download, installation og afinstallation af Windows 11

Når du har gennemtjekket, om dit udstyr opfylder kravene til at køre Windows 11, så er du klar til at downloade og installere Windows 11-operativsystemet. Se hvordan du gør det, og hvordan du det klares sikkert, så du undgår virus, og hvordan du installerer Windows 11 på en gammel PC, og sidst men ikke mindst hvordan du afinstallerer Windows 11, hvis du fortryder installationen.

Opgrader gratis til Windows 11

Mange Windows 10 PC'er kan køre Windows 11, og den gode nyhed er, at opgraderingen er gratis. Læs mere her!

Windows 11-installationsassistent

Windows 11-installationsassistent er den bedste metode til at installere Windows 11 på en PC for første gang eller ved opgradering til Windows 10. Læs mere her!

Sådan downloader du Windows 11 nu!

Vil du gerne være først med Windows 11, så kom i gang allerede i dag med Windows 11 Insider Preview. Læs mere her!

Download af Windows 11: Sådan undgår du malware

Svindlere distribuerer malware og adware lavet til at ligne Windows 11 - se hvordan du undgår at ryge i fælden. Læs mere her!

Windows 11 Hack: Få 11 på en ikke-understøttet PC

Opfylder din gamle PC ikke minimumskravene til Windows 11, så prøv denne metode for at installere styresystemet på din PC. Læs mere her!

Sådan installerer du Windows 11 på en Mac

Vi viser dig, hvordan du får en fuld og funktionel udgave af Windows 11 til at køre på din Mac og MacBook. Læs mere her!

Sådan frigøres plads efter opgradering til Windows 11

Opgradering til Windows 11 efterlader en kopi af den forrige installation, som optager meget plads på harddisken. Læs mere her!

Sådan fortryder du en installation af Windows 11

I en begrænset periode efter opgradering til Windows 11 kan du afinstallere Windows 11 og gå tilbage til din gamle version af Windows 10. Læs mere her!

Nyttige tips og gode råd til Windows 11

Når du er færdig med at installere Windows 11 på din PC, så er du klar til at komme i gang med at bruge operativsystemet, og her har du behov for at justere dine personlige indstillinger, og foretage en række tilpasninger og kan også med fordel udnytte en række smarte tastaturgenveje for at gøre oplevelsen fuldendt.

Sådan bruger du Windows 11 - En startguide for begyndere

Vores Windows 11-vejledning dedikeret begyndere viser, hvordan du bruger Windows 11 på din PC, så du får den bedste oplevelse. Læs mere her!

Få mere fart på Windows 11

Du blot skal foretage nogle mindre justeringer i Windows 11 for få en hurtigere PC. Læs mere her!

Bedste apps til at tilpasse udseendet i Windows 11

Ikke fan af udseendet i Windows 11 som ny startmenu og den nydesignede proceslinie, så anbefaler vi apps, som gør det let at tilpasse din PC. Læs mere her!

Guide: Kom i gang med Android-apps på Windows 11

Vi viser dig, hvordan du kommer i gang med at bruge de mest populære Android-apps fra Google Play på din Windows 11-PC. Læs mere her!

Sådan skifter du til Chrome på din PC i Windows 11

For at indstille standardbrowseren i Windows 11 til Chrome kræver det lidt ekstra arbejde - men det er ikke umuligt - se vores vejledning. Læs mere her!

Sådan aktiverer du kameraet på din PC i Windows 11

For at aktivere kameraet på Windows 11 skal du bare justere i privatlivsindstillinger, og vi viser, hvordan du gør det her. Læs mere her!

Sådan foretager du en diskoprydning på din PC i Windows 11

Diskoprydning er en funktion i Windows 11, der hjælper dig med at slippe af med unødvendige filer og frigøre lagerplads på harddisken. Læs mere her!

Sådan kontrollerer du Windows 11-udgaven på din PC

Hvis du vil kontrollere din Windows 11-udgave, så viser vi dig en smart metode her, så det kun tager ganske få sekunder. Læs mere her!

Sådan ændrer du sprogindstillinger i Windows 11

Ønsker du at skifte sprog i Windows 11, så er det let at gøre uden at skulle lave en geninstallation. Læs mere her!

Sådan fjerner du Teams fra din PC i Windows 11

Se hvordan du forhindrer Teams i at blive indlæst ved start, og hvordan du fjerner Microsoft Teams fra proceslinjen, og sletter appen helt. Læs mere her!

Tips til at tilpasse din Windows 11-PC

Tag kontrol over din Windows 11-PC med tilpasning af menuen Start, din Proceslinie, Låseskæmen og fastgørelse af dine favoritfiler i Stifinder. Læs mere her!

11 hurtige tastaturgenveje til Windows 11

Lær de mest benyttede tastaturgenveje i Windows 11, så du kan få klaret arbejdet på din PC i fart. Læs mere her!

Sådan indstiller du nattelys i Windows 11

Du kan forbedre søvnkvaliteten og reducere øjenbelastningen ved hjælp af nattelys i Windows 11. Se hvordan du indstiller skærmen til nattetid. Læs mere her!