Kan min PC køre Windows 11? Se listen her!

 

Nu har flere af de store PC-producenter som Lenovo, Dell og Asus og HP offentliggjort, hvilke modeller der kan opgraderes til Windows 11. 


Nu har flere af de store PC-producenter offentliggjort lister over, hvilke af deres modeller der kan opgraderes til Windows 11

Hvis du finder din PC på listen fra den pågældende producent kan den opgraderes gratis til Windows 11, men du kan også selv for at være på den sikre side teste om din PC opfylder kravene til at køre Windows 11 med dette værktøj fra Microsoft eller med dette smarte testprogram.

Finder du ikke din PC på listen, så er der ingen grund til at gå i panik, da Microsoft fortsætter med at opdatere Windows 10 indtil 14. oktober 2025.

På listen over computere, der opfylder kravene til at køre Windows, finder vi følgende producenter: Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Microsoft, MSI, Razer og Samsung.

Minimumsystemkrav for at køre Windows 11

Hvis du påtænker at opgradere til Windows 11, så skal din PC opfylde disse minimumsystemkrav:

  • Processor: 1 gigahertz (GHz) + med minimum 2 kerner og en kompatibel 64-bit CPU eller System on a Chip (SoC)
  • Hukommelse: 4 GB RAM
  • Lagerplads: 64+ GB lagerenhed
  • Grafikkort: DirectX 12-kompatibel grafik / WDDM 2.x
  • Skærm: > 9" med HD-opløsning (720p)

Husk at det er vigtigt, at du kun henter Windows 11-opdateringen hos den officielle kilde, som er Microsoft, så du undgår at få inficeret din PC med malware og adware

Acer PC'er der kan køre Windows 11

Acer er den eneste producent, som ikke decideret laver en liste over, hvilke computere, der opfylder kravene til at køre Windows 11. Men, på producentens Windows 11 side, finder vi et købslink til Acer Swift 3, som derfor bør opfylde kravene til at kunne køre Windows 11.


Asus PC'er der kan køre Windows 11

Asus har udgivet denne lange liste på sin hjemmeside over, hvilke computere, der opfylder kravene til at køre Windows 11.


Hvis din ASUS PC ikke kan køre Windows 11, så kan du selv gøre noget ved det med denne løsning.

Dell PC'er der kan køre Windows 11

Dell har udgivet denne lange liste på sin hjemmeside over, hvilke computere, der opfylder kravene til at køre Windows 11. Listen indeholder også gamer-mærket Alienware og de populære modeller: Vostro og XPS fra Dell.


HP PC'er der kan køre Windows 11

HP er mere lang i spyttet, omkring hvilke computere, der opfylder kravene til at køre Windows 11, som du selv kan læse på hjemmesiden her. Dog har HP udsendt en pressemeddelelse med en liste, hvor producenten bekræfter, at en del modeller som Spectre, Envy, Omen og Zbook skulle opfylde betingelserne til køre Windows 11. 


Lenovo PC'er der kan køre Windows 11

Lenovo har udgivet en generel side omkring Windows 11 med købslinks til computere, der skulle opfylde kravene til at køre Windows 11.


Microsoft PC'er der kan køre Windows 11

Microsoft har tidligt i forløbet meldt ud, hvilke modeller, der ikke vil opfylde kravene til at køre Windows 11, som vi har gengivet i en artikel her på siden, hvor du kan se hvilke modeller der får og ikke får Windows 11.


MSI PC'er der kan køre Windows 11

MSI har udgivet denne lange liste på sin hjemmeside over, hvilke computere, der opfylder kravene til at køre Windows 11.


Razer PC'er der kan køre Windows 11

Razer har været meget stille omkring, hvilke computere, der opfylde kravene til at køre Windows 11. Razer henviser på sin hjemmeside til de generelle hardwarekrav til at køre Windows 11. Vi skal som udgangspunkt nok forvente, at Razer Book fra 2021 og Razer Blade Stealth fra 2020 vil opfylde kravene til at køre Windows 11.


Samsung PC'er der kan køre Windows 11

Samsung har endnu ikke meldt officielt ud, hvilke computere, der opfylder kravene til at køre Windows 11. Et kvalificeret gæt på en PC fra Samsung der opfylder kravene til at køre Windows 11, er Samsung Galaxy Pro Book 360. 


Viser det sig at, din PC ikke kan køre Windows 11, så prøv det her alternativ til Windows 11!

Besøg Windows 11 Hub for alt du skal vide omkring Windows 11.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol