Gratis app til opdatering af drivere

 

Du kan opdatere driverne på din PC med Driver Booster Free, hvis du ikke har mod på at gøre det i Windows.

Hvis du oplever problemer med din mus, tastatur, grafikkort, Bluetooth. WiFi og lyden på din PC, kan det være med til at løse problemerne at foretage en opdatering af enhedsdriverne på din PC.

Du kan vælge, at at opdatere driverene enkeltvis i Windows med den indbyggede funktion Opdater driversoftware.

En anden mulighed er at gøre det på en smartere og væsentlig nemmere måde med et gratis program som Driver Booster Free fra Iobit, som er et særdeles og velfungerende alternativ til den indbyggede opdateringsfunktion til drivere i Windows.

Vi viser dig her, hvordan du bruger og opdaterer dine drivere med Driver Booster Free.

Sådan henter du Driver Booster Free

For at komme i gang med at bruge Driver Booster Free, skal du hente Appen på Iobits hjemmeside, og det gør du via dette download link.

Sådan installerer du Driver Booster Free

Når du har hentet Driver Booster Free, så skal du installere programmer på din computers harddisk, og det gør du sådan her.
  1. Installationsfilen finder du typisk i mappen Overførsler på din PC
  2. Klik med musen på Driver Booster Setup-filen
  3. Klik på Ja
  4. Klik på Installer som vist i Figur 1 ved den røde pil
  5. Der kommer nogle reklamer, og dem siger du bare Nej tak til
  6. Nu er programmer installeret på harddisken på din Computer

Figur 1: Driver Booster Free - Setup

Sådan starter du Driver Booster Free

Nu har du installeret Driver Booster Free på din computer, så er du klar til at starte programmet. Du starter programmet ved at klikke på Genvejen til programmet på din computers skrivebord, som du kan se i Figur 2 ved den røde pil.

Figur 2: Driver Booster Free - Start

Sådan scanner du med Driver Booster Free

Nu har du startet Driver Booster Free, så er du klar til at foretage den første scanning af driverne på din computer, og det gør du ved at klikke på Scan, som du kan se i Figur 3 ved den røde pil.

Figur 3: Driver Booster Free - Scan

Sådan opdaterer du drivere med Driver Booster Free

Nu scanner Driver Booster Free driverene på din computer, og det tager omkring 30 sekunder, hvorefter du få en oversigt over alle driverene på din PC. Her kan du se, hvor mange af dine drivere der er forældede, og trænger til at blive opdateret. For at opdatere dine drivere, skal du klikke på Opdater nu, som du kan se i Figur 4 ved den røde pil. I venstre side på oversigten kan du vælge hvilke drivere, som du vil opdage ved at sætte eller fjerne et flueben ud for den pågældende driver.

Figur 4: Driver Booster Free - Opdater

Hvis du får brug flere funktioner, så kan du altid opgradere til den betalte udgave fra Iobit, som hedder Driver Booster Pro.

Nyere Ældre