Så længe fortsætter Windows 10 med at virke

 


Windows 11 er ankommet, og det betyder at Windows 10 skal på pension - se udløbsdatoen her.

Hvor længe kan du egentlig fortsætte med at bruge Windows 10 på din PC efter, at Microsoft har introduceret Windows 11.

Det første du kan gøre er at teste om din PC kan køre Windows 11, så kan du skifte gratis til den nye version med det samme.

Opfylder din PC ikke systemspecifikationerne til at køre Windows 11, eller ønsker du af andre grunde at fortsætte med at benytte Windows 10 på din PC, så er det vigtigt at finde ud af, hvornår Microsoft stopper supporten af Windows 10.

Hvis du vil forsætte med at benytte Windows 10, så kan du bruge en funktionel udgave af Windows 10 et godt stykke tid ud i fremtiden endnu, da Microsoft har meldt ud, hvornår de vil stoppe med at understøtte Windows 10, som så dagens lys i 2015.

På denne dato stopper Microsoft med at understøtte Windows 10 Home og Pro

Microsoft har besluttet, hvornår firmaet stopper med at udsende opdateringer og understøtte Windows 10, og der går heldigvis stadigvæk et par år endnu. 

Microsoft har meddelt på deres hjemmeside, at de stopper med at understøtte Windows 10 den 14. oktober 2025, hvilket er på årsdagen for, hvor Windows 10 kan fejre 10 års jubilæum.

Hvad betyder det for dig?

Introduktionen af Windows 11 betyder, at Microsoft ændrer fokus fra det gamle Windows 10 til det nye Windows 11, således at Windows 10 til overgå til det, som hedder en funktionel udgave af Windows. Det betyder i praksis, at selvom Microsoft har lovet at blive ved med at understøtte Windows 10, så er det i fremtiden slut med opdateringer, der byder på nye funktioner og muligheder til Windows 10. Funktionel betyder hverken mere eller mindre, at du vil kunne benytte den nuværende udgave af Windows 10 Home og Pro, som de er, indtil udløbsdatoen den 14. oktober 2020, hvor du løbende vil modtage sikkerhedsopdateringer og funktionsrettelser - ikke mere men heller ikke mindre.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol