Omgå TPM 2.0-krav ved installation af Windows 11 på en virtuel maskine

 

Kør en virtuelle Windows 11-maskine uden at bekymre dig om, at TPM 2.0 være aktiveret på din PC. Læs vejledning her.

TPM 2.0 har været et af de mest omstridte og omtalte krav, som Microsoft har stillet som et af minimumsystemkravene til at køre Windows 11 på en eksisterende PC.

Vi tidligere vist, hvordan du med et nyt script til Windows 11 kan omgå kravet til TPM 2.0, hvis du ønsker at installere Windows 11 på en PC, der ikke opfylder dette krav.

Har du lyst til at fyre op for en virtuel maskine for at lege med Windows 11 og Windows programmer på din MacBook eller til andre testformål, så er det irriterende, at skulle bøvle med kravet om TPM 2.0.

Der findes flere produkter, der flot og elegant kører en virtuel maskine, hvor et af vores foretrukne produkter et det solide og virkelig velkørende VMware.

Hvad er en virtuel maskine?

En virtuel maskine er i praksis et indgreb, hvor du installerer et stykke software i en såkaldt Sandbox på din enhed. 

En Sandbox gør det muligt at teste ukendt software og hjemmesider i et sikker og lukket miljø på din computer, hvor det er muligt at udføre alskens opgaver uden, at det påvirker og får indflydelse på din PC og den nuværende OS-installation.

Hvad har du brug for at oprette en virtuel maskine?

For at komme i gang med at oprette en virtuel maskine er for det første en Windows 11-installation i form af en Windows 11 ISO og et stykke software, der kan emulere en virtuel maskine, hvor dette eksempel bar valgt at bruge VMware, men du kan også fx benytte VirtualBox.

Sådan installeres en Windows 11 VM uden TPM

I hovedtræk installerer du en Windows 11 virtuel maskine unden TPM 2.0 på denne måde.

I din foretrukne virtuelle maskinadministrator skal du konfigurere en VM og starte Windows 11-installationsprocessen op, hvorefter du under denne installationsproces, skal springe TPM-kontrollen over. Når du først har gjort dette, så kan Windows 11 installeres uden problemer, og bagefter køres på den virtuelle maskine på din enhed, selvom kravet til TPM 2.0 ikke er opfyldet.

Læs en mere detaljeret vejledning på Windowscentral.com, da hjemmesiden har lavet en rigtig udførlig vejledning omkring VMware og installation af Windows 11 med bypassing af TPM 2.0-kontrollen, og det kan vi alligevel ikke gøre bedre, hvorfor vi anbefaler, at du benytter denne fine guide.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol