Biniware Run: Genvej til det hele

 

Biniware Run er en app, du altid har ønsket dig, hvor du et centralt sted på din PC opretter de mest brugte genveje til filer, mapper og websider.

Biniware Run er vel det nærmeste vi kommer en schweizerkniv til skrivebordet på din PC. På en og samme tid en genial, simpel og effektiv app, som kan godt kan undre sig over, hvorfor ikke er blevet udviklet før.

Biniware Run er så smart og funktionel en app, at vi anbefaler den som en favorit-app her på Windows365.dk.

Hvad er Biniware Run?

Biniware Run er et lille Windows-program, som du kan bruge til at starte websider, mapper og filer fra samme centrale placering på dit Skrivebord.

Biniware-ikonet er tilgængelig med et lille rødt B på tværs af de programmer, som du arbejder i, så du altid har adgang til dine mest brugte filer, mapper og websider med et enkelt klik.

Hvordan virker Biniware Run?

Biniware Run eksempel

Når du du først har installeret Biniware Run og startet appen, ser du på din skærm et rødt, stiliseret B. 

Det lille røde B-logo forbliver øverst på skærmen, så det kan tilgås, uanset hvilke åbne programmer, som du arbejder med. 

Du højreklikker med musen på Højreklik på det røde B-logo for at få adgang til indstillinger samt til hjælpeguiden.

Sådan bruger du Biniware Run!

Når du laver et venstreklik med musen på det røde B-logo, så ser du en ovesigt over alle de genveje, som du har oprettet til filer, mapper og websteder. Ønsker du at benytte en af dine genveje, så klikker du naturligvis bare på den.

Det er enkelt at oprette en genvej, da du bare trækker programmet, filen, mappen eller hjemmesiden ind til cirklen af Biniware Run, og genvejen er etableret.

Vi anbefaler, at du organiserer dine genveje med et logisk navn, så det er let for dig at genkende genvejen til det enkelte program, når du vil tilgå programmet, filen, mappen eller websiden via Biniware Run.

Sådan kommer du i gang med Biniware Run!

Biniware Run er et gratis program, og du kan hente via den tilhørende hjemmeside Biniware og dette link til Biniware Run.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol