Nu kan du prøve Microsoft Designer med AI gratis


Få en AI-generator til at lave dine næste designs med Microsofts fremragende alternativ til Canva.

Microsoft Designer kræver ellers normalt et Microsoft 365 abonnement, men lige nu har Microsoft gjort programmet tilgængeligt for alle at prøve gratis online - også uden at skulle have Microsoft 365.

Hvad er Microsoft Designer med AI?

Microsoft Designer med AI er en grafisk design app, der bruger AI til at skabe nyt indhold baseret på brugerens input. Det er en konkurrent til andre grafiske design services som Canva og Adobe Express.

Brugere kan generere billeder ved hjælp af tekstprompter og inkorporere resultaterne i projekter som invitationer, hilsner og sociale medieindlæg

Microsoft Designer er tilgængelig direkte gennem Edge-webbrowseren og vil have yderligere AI-drevne kreative værktøjer.

Hvad er AI?

AI står for kunstig intelligens og refererer til maskiner, der er i stand til at udføre opgaver, der normalt kræver menneskelig intelligens, såsom at lære, tage beslutninger og løse problemer. Eksempler her på er: Du kan få en AI robot til at lave Excel formler, få AI hjælp til at skabe unikke billeder ud fra tekst, men du kan også afhjælpe ensomhed, da du kan vælge at få en virituel ven, hvis du føler dig alene. Du har sikkert allerede hørt om ChatGPT Chatbot, der kan hjælpe dig i hverdagen. Denne AI chatbot har nemlig været meget omtalt i medierne herhjemme. Den kan både være behjælpelig med at finde alt fra at finde vej til opskrifter med komplette indkøbslister. Men ChatGPT er ikke den eneste AI hjælper du kan vælge at bruge. Blandt andet er Bing Chat AI også på vej frem med stormskridt. 

Hvordan kommer du i gang med Microsoft Designer med AI?

For at komme i gang med Microsoft Designer med AI skal du først og fremmest have Microsoft Edge installeret på din computer, hvorefter du skal besøge dette direkte link til appen, så er du sådan set klar til at prøve kræfter med AI-genererede designs.

Microsoft Edge-browseren er tilgængelig på følgende platforme: Windows, macOS, iPhone og Android, og du kan læse mere om Edge-browseren og hente den til din enhed via dette direkte link
Nyere Ældre