Få adgang til Bing Chat AI på Chrome og Firefox


Fan af Bing Chat AI men ikke af Microsoft Edge? Se hvordan du får adgang til Bing Chat AI på din favorit tredieparts browser. 

ChatGPT er en Chatbot, som har kickstartet alle de nye Chatsbots, som nu ser dagens lys, hvor det eksempelvis som et meget specifikt eksempel er muligt at få en AI robot til at lave Excel formler.

Vi kigger her nærmere på Bing Chat AI til Edge fra Microsoft, og viser dig hvordan du får adgang til Chatbotten uden, at du bruger Microsofts egen Edge-browser.

Hvad kan man bruge en AI Chatbot til?

Der findes faktisk ikke den ting som du ikke kan få en AI Chatbot til at udføre for dig. Sammensætte en rejseplan, skrive en eksamensopgave i skole eller skrive en artikel omkring iPhone 14. Du spørger og AI Chatbot vil udføre, og generelt kan man sige, at en AI Chatbot generelt kan være med til at hjælpe med dig med hverdagens opgaver.

Hvordan bruger man en AI Chatbot?

ChatGPT findes som en online version, som du benytter i browseren på din computer, men det er også muligt at benytte eksempelvis ChatGPT på en iPhone sammen med Siri, så servicen lige pludseligt er blevet mere mobil. Men, ellers fungerer det på den måde, at du giver AI Chatbotten en lang række personlige oplysninger og ud fra disse sammen med din specifikke forespørgsel, vil robotten så udføre din ordre. Hvis du har en Mac, kan du også få ChatGPT til den, det hedder blot MacGPT.

Bing Chat AI til Microsoft Edge

Microsoft tilbyder sin egen gratis AI Chatbot i form af Bing Chat AI, som dog papiret har den begrænsning, at den kun virker sammen med Microsofts egen Edge-browser, hvilket for mange vil være en forhindring, da vi jo alle har vores egen favorit browser Chrome, Brave, Firefox og lign.

Sådan få du adgang til Bing Chat AI på Chrome og Firefox

For at få adgang til Bing Chat AI til Chrome og Firefox skal du bruge en browserudvidelse i form af et plugin, som du kan hente og installere nedenfor via direkte links:


Tilføj udvidelsen til din browser og genindlæs herefter Bing Chat, så har du adgang til Bing Chat AI.

Forudsætninger for at metoden virker

Der er en forudsætning når du følger vores metode, at du skal være logget ind på din Microsoft-konto, og den skal være godkendt til at bruge Bing Chat. Ellers virker det ikke.

Få Bing Chat-boksen til din ikke-Edge-browser

Nu har du så adgang til Bing Chat AI tjenesten via din webbrowser, men du kan faktisk også få adgang til selve Chat boksen fremfor at skulle sidde og skrive via hjemmesiden. Det er mere praktisk og nemmere at have at gøre med, hvis du kommer til at bruge Bing Chat AI hyppigt.

For at få adgang til Bing Chat-boksen skal du igen have fat i en browserudvidelse i form af BingAI, som du kan hente og installere gratis til Chrome Web Store via dette direkte link. Browserudvidelsen virker kun sammen med Chromium browsers.

Hvad gør BingAI browserudvidelsen?

I alt sin enkelthed så gør BianAI browserudvidelsen til Chrome Bing Chat AI-oplevelsen mere helstøbt i form af en Edge-sidebar-lignende oplevelse ved at tilføje Bing Chat-boksen til din browsers værktøjslinje. Oplevelsen ligner meget den, som du får med Bing Chat AI i Microsofts egen Edge browser.
Nyere Ældre