Her er 10 grunde til at vælge Microsoft Edge som din primære internetbrowser


Microsoft Edge-browseren med toptunet Chromium motor tager nu kampen op mod Google Chrome med bedre beskyttelse af dit privatliv og hurtigere adgang til informationssøgning på nettet. 

Navnet et det samme men de grundlæggende funktioner er ændret, da Microsoft Edge-browseren er baseret på Chromium motoren, som er udviklet af Google.

Brugeroplevelsen er blevet bedre med helt nyt software, som byder på bedre kompatibilitet for og hjemmesider og udvidelser, hurtigere indlæsning, forbedret sikkerhed og support og bedre værktøjer til udviklere.

Her er de 10 bedste grunde til at skifte til Microsoft Edge.

1. Brugergrænsefladen

Brugergrænsefladen til Microsoft Edge er blevet komplet redesignet med et moderne og stilfuldt udtryk med afrundede kanter, som gør browseren særdeles brugervenlig. De visuelle elementer ligner det, som vi finder i Google Chrome, da begge browsere er baseret på Chromium.

2. Hurtigere

Microsoft Edge er gået fra at være en mindre standard vogn til en toptunet og højtydende Ferrari, hvor der virkelig er kommet fart over feltet. En typisk anke på den gamle Edge-browser var, at mange brugere fandt den langsom sammenlignet med Google Chrome - det er historie da den nye Edge med Chromium motor er hurtig med hastigheder på niveau med Google populære browser.

3. Sikkerhed

Sikkerheden i Microsoft Edge har fået et nøk opad med flere nyheder som Tracking Prevention, Password Monitor og InPrivate-funktionen.

4. Beskyttelse af privatliv

Microsoft Edge kommer med en ny privatlivsfunktion kendt som "Sporingsforebyggelse", som skal beskytte brugeren mod online hacking. Sporingsforebyggelse er som standard aktiveret med et sæt indstillinger, som gør det muligt for brugeren at tilpasse de enkelte elementer for at forhindre sporing på nettet.

5. Google Chrome-udvidelser

Et af resultaterne efter skiftet til en open source-platform er, at Microsoft Edge nu er kompatibel med mange af de velkendte browser udvidelser fra Google Chrome. Udvidelser er små programmer, som kan installeres og køres i browseren for at udvide funktionaliteten, forbedre sikkerheden eller ændre funktionsmåden.

6. Integration med Office 365

Den tætte integration med Office 365 i Microsoft Edge er intet mindre end genial. Hvis du er storforbruger af Office-pakken, så bliver du glad for de mange muligheder, som den unikke integration byder på.

7. Progressive Web Apps

En anden og smart funktion i Microsoft Edge er muligheden for "Progressive Web Apps"' også kendt som PWA'er. I praksis betyder det, at det er muligt at installere og bruge websteder, som programmer i Windows 10. Et eksempel kunne være at benytte Outlook Online eller OneDrive Online, som Progressive Web Apps fremfor de almindelige udgaver.

8. PDF-viewer

En PDF-fremviser er på ingen måde en nyhed, da funktionen allerede findes i de fleste moderne internet-browsere. Det som gør funktionen speciel i Microsoft Edge er den nye tilgang, som giver brugeren en række nye muligheder som den indbyggede PDF-værktøjskasse, hvor det er muligt at arbejde med PDF-dokumentet på helt nye måder.

9. Spar tid med Smart Copy

Smart Copy gør det nemmere at udvælge, kopiere og indsætte indhold fra nettet i et andet dokument, og samtidig bevare det oprindelige format, som indholdet har.

10. Forenklet læsning med Immersive Reader

Immersive Reader der er indbygget i Microsoft Edge gør online læsning for ordblinde og andre med læsevanskeligheder nemmere og mere tilgængeligt. Med et enkelt klik med musen på Immersive Reader-ikonet fjernes alle distraherende elementer fjernet fra skærmen, så det er lette for læseren at fokusere på indholdet.


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol