Skab billeder ud fra tekst med DALL-E 2


DALL-E og DALL-E 2 er udviklet af OpenAI til at generere digitale billeder fra naturlige sprogbeskrivelser ved hjælp af kunstig intelligens.

Er du som undertegnede en dør til at tegne og male, så er DALL-E 2 lige op af din boldgade, da du her får en gratis app, der kan skabe de vildeste unikke billeder og tegninger alene ud fra tekstbeskrivelse, så du ikke selv behøver at tegne en streg eller tage et penselstrøg.

Skabt for de dovne og mindre kreative mennesker - måske! Men, smart er det at udbytte AI (kunstig intelligens) til at male billeder og tegne tegninger alene ud fra tekstinput fra brugeren med en automatisk billedgenerator-app, som tilmed er gratis, og en så velfungerende app, at Microsoft har valgt at integrere teknologien i sin gratis Microsoft Designer-app.

Hvordan virker DALL-E 2?

Motoren i DALL-E 2 er baseret på en modificeret en version af GPT-3 til at generere billeder ud fra tekst- og sprogbeskrivelser. DALL-E 2, en efterfølger til DALL E fra 2021, designet til at generere mere realistiske billeder i højere opløsninger, der samtidig kan kombinere koncepter, attributter og stilarter.

Hvordan bruger man DALL-E 2?

DALL-E 2 er en online billedgenerator-app baseret på kunstig intelligens (AI), som automatisk kan generere billeder for brugeren ved hjælp af sproglige og tekstinput.

Ud fra teksten generer AI-maskinen et unikt billede, som brugeren kan downloade og benytte efter forgodtbefindende.

Hvordan kommer man gratis i gang med DALL-E 2?

For at komme i gang med at skabe dine egne billeder med det kreative værktøj DALL-E 2, så skal du oprette en gratis konto via dette direkte link til openAI.

Du skal være forbedret på, at der er tale om en særdeles populær service til at skabe tekstbaserede billede med AI, at der måske godt kan være ventetider eller en lille venteliste, før du kan oprettes om bruger af appen: DALL-E 2.

Mere til historien

openAI har droppet ventelisten til DALL-E beta, hvilket nu gør teknologien tilgængelig for alle, så det er muligt at benytte den smarte billedgenerator.

AI i hverdagen

I løbet af det sidste års tid har vi lært mere og mere om, hvad AI kan bruges til i vores hverdag. For eksempel kunne AI komme til undsætning, da mange blev isoleret og ensomme under de store Covid19 nedlukninger i samfundet. For pludselig var det muligt at snakke med en AI robot ven, hvis ensomheden blev for meget. Men du kan du også få hjælp af en AI robot, når du skal lave formler til Excel. Derudover har det være meget oppe at vende i medierne, hvor stor hjælp både skoleelever og andre kan få af ChatGPT Chatbot. Hvis du har fået øje på Bing Chat AI, men ikke er den store fan af Microsoft Edge. Så har vi også tidligere skrevet om, hvordan du får adgang til Bing Chat AI på på Chrome og Firefox browser.
Nyere Ældre