Microsoft Designer bringer AI-drevet grafisk design til Microsoft 365


Microsoft med ny AI-drevet grafikdesignapp med DALL-E 2 indbygget, som er gratis for alle med Microsoft 365.

Microsoft Designer er en ny grafisk design-app med AI-egenskaber indbygget, der er drevet af DALLE-2-teknologi fra OpenAI, hvor brugere kan skrive ord for hurtigt og nemt at generere visualiseringer og layouts.

Microsoft Designer bygger på AI-teknologi, der skal gøre kreative opgaver og projekter tilgængelige for endnu flere mennesker, inklusive dem, der ikke er fortrolige med grafik og kunstskabelse.

Brugervenlig og kraftfuld applikation

PowerPoint har dannet grundlag for Microsoft Designer, hvor Appen er designet med brugervenlighed i tankerne, mens den stadig er en fuldgyldig skaberapplikation. Appen er webbaseret og er tilgængelig i dag som en gratis udgave med et begrænset sæt funktioner. Flere funktioner forventes at blive tilføjet, når appen bliver en fast del af Microsoft 365.

Bliver integreret i Microsoft Edge

Microsoft oplyser, at Designer-appen i sidste ende vil blive integreret i Microsoft Edge, som vil være i stand til at tilbyde brugerne AI-genererede grafiske designs, der kan hjælpe med at forbedre ting som sociale medieindlæg, e-mails og mere uden at skulle forlade den webside, som brugerne i øjeblikket er på.

Sådan fungerer Microsoft Designer

Microsoft Designer er skabt til at hjælpe brugerne med at oprette indlæg på sociale medier, invitationer, digitale postkort, grafik og mere hurtigt og nemt. Appen er drevet af DALL-E 2 AI-teknologi, som kan skabe en række komplekse designs bare ved at skrive en tekst, hvorefter det bliver generet et grafisk design.

Hvis du vil allerede kender Paint, kan du også vælge at prøve kræfter med muligheden for at skabe AI-genereret kunst og billeder ved hjælp af kunstig intelligens i det populære program. For Microsoft er gået et skridt videre og har nu tilføjet CoCreator, der er et AI-egenskaber til Paint.
Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol