Hvilken bærbar er bedst til at redigere billeder?

 

Der findes nogle minimumskrav og meget afhænger af, hvilke programmer du skal bruge til billedredigering.

Er du glad for lidt billedbehandling i ny og næ, eller arbejder du på et professionelt plan, så kræver det et et godt program til billedredigering som PhotoShop, men det kræver også en rette bærbar computer til at løfte opgaven.

Kombinationen af den helt rigtige bærbare computer og det rette billedbehandlingsprogram vil gøre dit arbejde med billedredigering så meget bedre.

Vi kigger her på hvilken bærbar, der er bedst til at redigere billeder på, hvor vi dog allerede nu godt vil skyde fra hoften og anbefale dig Samsung Galaxy Book Pro 360, som er perfekt til opgaven med billedbehandling.

Hvilke hardwarekrav stiller billedbehandlingsprogrammet

Har du allerede et favorit program, når du skal arbejde med billedredigering, så er den bedste måde at vælge bærbar computer ud fra at kigge på hardwareravene til computeren, som udvikleren af programmet anbefaler for at køre programmet. Softwareproducenterne opdeler almindeligvis hardwarekravene i to kategorier: Minimums systemkrav og Anbefalede systemkrav. Minimumskravene er de krav, som en bærbar computer skal opfylde for at programmet bare kan køre nogenlunde, og det giver sjældent den optimale oplevelse for brugeren. Anbefalede systemkrav er de krav, som en bærbar computer skal opfylde for, at programmet kan afvikles optimalt. Du bør kigge efter en bærbar computer, der som udgangspunkt opfylder de anbefalede systemkrav og gerne bedre, så du får en computer med hjem, der er fremtidssikret, så den også kan køre nye udgaver af dit favorit program til billedredigering.

Den bedste måde at dine ud af, hvilke krav dit billedbehandlingsprogram stiller til hardwaren er ved at besøge udvikleren af programmets hjemmeside og søge efter teksten "System Requirements", Du kan også søge på programmets navn + "System Requirements" på Google, hvilket også kan give nogle ganske brugbare resultater.

Minimumskrav til en bærbar til billedredigering

Hvilken bærbar der er bedst til at redigere billeder, kommer som sagt helt an på, hvilke programmer du vil bruge til det. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan opstille nogle minimumskrav, som en bærbar computer bør opfylde for at den er velegnet til billedredigering for, at du får en flydende oplevelse.

En bærbar til at redigere billeder på bør altid som minimum opfylde følgende krav:

  • CPU: Intel i5 eller AMD 64-bit fra 2 GHz
  • RAM: 4GB og opefter
  • HDD: 128GB og opefter
  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 og tilsvarende
  • Skærm: Full HD 1080p opløsning og opefter


Hvilken bærbar skal du så vælge?

Der er kort sagt mange muligheder og et stort udvalg af bærbare computere til billedbehandling, og meget afhænger i sidste ende af, hvilket mærke du foretrækker. Er du glad for at arbejde med Windows, kan du med fordel kigge på Dell XPS 13 og Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Er du derimod glad for Apple og macOS, så bør du tage et kig på MacBook Pro-serien med den nye MacBook Pro M1, som er udstyret med firmaets egenudviklede M1-processor.


Hvis du mangler et gratis program til at lave markedsføringsmateriale som logoer, flyers, plakater og indhold til SoME, så prøv dette gratis program fra Adobe.

Nyere Ældre