Trick der frigør ekstra plads til Windows 10-opdateringer!

 

Har du en bærbar med en lille harddisk, kan du opleve at løbe tør for plads til opdateringer. 

Hvis du mangler plads på harddisken, så risikerer du at gå glip af vigtige sikkerhedsopdatering på din computer.

For at kunne sælge billige computere vælger mange producenter at udstyre enhederne med meget små harddiske helt ned til 32 GB, der ikke levner plads til ret mange Apps eller Windows-opdateringer. 

Vi har tidligere vist, hvordan du gør, hvis du mangler plads til en Windows 10-opdatering. Denne gang viser dig dig et ekstra trick, der lige kan være med til at frigive de ekstra gigabytes, som du behøver til at kunne installere den seneste opdatering fra Microsoft.

Sletning af gamle opdateringer giver plads

Et trick til hvordan du frigør ekstra plads til den seneste opdatering af Windows 10 er ved at at slette nogle af de gamle opdateringer. Nu er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke bare begynder hovedløst at slette gamle opdateringer vigtige funktionsopdateringer. Du kan findes mere information omkring de enkelte opdateringer, og hvad e gør, på Microsofts hjemmeside.

Sådan sletter du en gammel Windows-opdatering

Du kan slette en Windows-opdatering ved at gøre som følger.
  1. Skriv Windows Update i Søgefeltet på Proceslinien
  2. Klik på Indstillinger for Windows Update
  3. Vælg Vis Opdateringsoversigt
  4. Klik på Fjern Opdateringer
  5. Marker den opdatering du vil fjerne og Vælg Fjern
Her på redaktionen har vi haft held til vellykket, at frigøre nok plads med ovennævnte på en Asus bærbar med 28GB SSD og 500GB HDD, hvor Windows 10 er installeret på SSD'en, til at installere den seneste funktionsopdatering.

Først har vi dog frigjort mest mulig harddiskplads ved at følge denne vejledning, hvorefter vi har slettet nogle opdateringer, som har frigjort det sidste plads vi manglede. 


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol