Windows 11: 4 nye tastaturgenveje du bør lære!

 

Når du er kommet i gang med Windows 11, har du brug for at lære disse smarte genveje.

Musen er det mest brugte redskab, når du skal navigere rundt på skrivebordet på din computer med Windows 11, men derfor er det nu alligevel rart og i mange tilfælde hurtigere at bruge tastaturgenveje til de samme opgave.

Du kan sagens benytte alle de velkendte tastaturgenvej fra Windows 10 til Windows 11, men derfor får du alligevel behov for at lære nogle ny tastaturgenveje til Windows 11.

Er du allerede kommet i gang med Windows 11, eller skal du først teste om din PC kan køre Windows 11, så får du under alle omstændigheder her 4 nye tastaturgenveje til Windows 11.

Windows-tast + A: Tastaturgenvej til Hurtige indstillinger

Hurtige indstillinger i Windows 11 er et smart værktøj, der giver brugeren mulighed for hurtigt at justere de mest almindelige PC-indstillinger. Der findes funktioner til lydstyrke, lysstyrke, Wi-Fi, Bluetooth og fokusassistent. Udover Hurtige indstillinger finder du også en medieafspilningskontroller, der viser, når du spiller musik eller video i Edge eller en anden app.

Windows-tast + N: Tastaturgenvej til Notifikationscenter

Notifikationscentret i Windows 11 indeholder alle dine underretninger fra apps og Microsoft som eksempelvis antivirus-beskeder fra Windows Sikkerhed og derudover en kalendervisning, som viser en hel måned, og som du kan klikke på for at komme videre til den indbyggede kalender i Windows 11.

Windows-tast + W: Tastaturgenvej til panelet med Widgets

Panelet med Widgets i Windows 11 er, hvor du finder indhold fra MSN-tjenester og herunder nyttige opdateringer om nyheder, vejr, sport og økonomi. Det er også muligt at få vist Microsofts To-Do-lister og lign. i panelet.

Windows-tast + Z: Tastaturgenvej til Snap Layouts

Snap Layouts i Windows 11 indeholder alle de nødvendige multitasking-funktioner, som gør det muligt at arrangere flere vinduer på skærmen, ikke bare side om side, men i kolonner, sektioner og meget mere. Snap Assistent, som er en del af funktionen, guider dig til at arrangere dine åbne vinduer via et lille visuelt overblik, som du kan klikke på med musen.

Besøg Windows 11 Hub for alt du skal vide omkring Windows 11.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol