Sådan fortryder du en installation af Windows 11

 

I en begrænset periode efter opgradering til Windows 11 kan du afinstallere Windows 11 og gå tilbage til din gamle version af Windows 10.

Microsoft siger Windows 10-brugere, der opgraderer til Windows 11, har 10 dage til nemt at rulle opdateringen tilbage ifølge det PDF-dokument, som Microsoft har leveret til PC-producenten MSI og måske også flere andre PC-producenter.

Metoden til at rulle Windows 11 er mere eftergivende end større opdateringer til Windows 10, hvor de tidligere systemgendannelsespunkter jo slettes.

Efter perioden på de 10 dage, så har brugeren reelt kun mulighed for at nedgradere fra Windows 11 til Windows 10 ved at udføre en ren installation af Windows 10.

Hvis der er tale om en nyindkøbt PC forudinstalleret med Windows 11, der skal nedgraderes til Windows 10, så skal du følge vores vejledning Sådan nedgraderes PC forudinstalleret med Windows 11 til 10.

Sådan nedgraderer du fra Windows 11 til Windows 10

For at rulle din PC tilbage og fortryde installationen af Windows 11 med en nedgradering til Windows 10, så skal du følge denne vejledning.
  1. Klik med musen Start
  2. Vælg Indstillinger
  3. Klik på Opdatering og Sikkerhed
  4. Vælg Genoprettelse i menuen
  5. Klik på Gå tilbage til en tidligere version af Windows 10
I modsætning til at gennemføre en ren installation af Windows 10 på din PC, så bør denne metode efterlade alle dine filer intakte uden at kræve yderligere fra din side.

Besøg Windows 11 Hub for alt du skal vide omkring Windows 11.

Nyere Ældre