Fortnite dropper Windows 7 og 8 support


Inkarneret Fortnite gamer på ældre men velfungerende hardware? Se hvad du gør, når Windows 7 og Windows 8 supporten ender.

Epic Games advarede sidste år om, at understøttelse af ældre versioner af Windows ville blive reduceret med udgivelsen af ​​Fortnite Chapter 4 Sæson 2, og nu er dagen så oprundet.

Understøttelsen af Windows 7 og 8 er nu endeligt stoppet, så det ikke vil være muligt at spille de nyeste udgivelser af Fortnite med de forældede styresystemer.

Hvorfor stopper Epic med at understøtte Fortnite til Windows 7 og 8?

Ophør med support til Windows 7 og Windows 8 til Fortnite er ganske naturlig, da Microsoft stoppede med at understøtte eksempelvis Windows 8.1 den 10. januar 2023.

Hvad betyder ophør af support i praksis for dit spil?

Når supporten til Fortnite ophører til Windows 7 og 8, så betyder det i praksis, at sikkerhedsrettelser og andre rettelser til eventuelle sikkerhedsproblemer ikke mere vil blive udsendt. Hvis der dukker virus eller malware, så vil dit spil altså ikke mere være beskyttet på samme måde som tidligere -  og ja din PC vil så absolut være i fare.

Hvis du har en PC med Windows 7 eller 8, hvad gør du så?

Du kan vælge at se stort på risikoen og fortsætte med at spille din nuværende version af Fortnite uændret. Udfordringen er bare, at du ikke få adgang til de nye udgivelse af Fortnite - og da din PC er hullet som en si, da Fortnite jo foregår online.

En anden vej at gå er, at opgradere din PC til Windows 10, som det er gratis at gøre, så du stadigvæk har adgang til Fortnite opdateringer og sikkerhedsrettelser.

Sådan opgraderer du gratis til Windows 10

Hvis din PC opfylder kravene til at køre Windows 10, så anbefaler vi, at du skifter fra Windows 7 til Windows 10. Når du har en version af Windows 7 på din PC, så skal du huske på, at du ikke kan opgradere direkte til Windows 10 - først skal du opgradere din PC til Windows 8.1, hvorefter du kan opgradere til Windows 10.

Har du en PC med Windows 8 installeret, så skal du først opgradere til Windows 8.1, og det gør du bedst under Windows Update. Herefter er du klar til gratis at opgradere din PC til Windows 10

Eventulle udfordringer ved at opgradere styresystemet på din PC

Når du opgraderer din PC til et nyt styresystem eller en ny udgave af dit nuværende styresystem er, at din PC efterfølgende kan blive langsommere i brug og til at starte op, og det kan påvirke din spiloplevelse i Fortnite.

Tjek hardwarekravene til at spille Fortnite

Oplever du, at det umiddelbart er blevet langsommere at spille Fortnite på din PC, efter at du har opdateret computerne med Windows 10, så kan det skyldes, at din PC måske grundlæggend er for langsom til at trække nyere versioner af Fortnite. Du du kan med fordel tjekke hardwarekravene til at spille Fortnite på Epics Hjemmeside.

Hvis din PC ikke opfylder minimumskravene til at spille Fortnite

Du kan i mange tilfælde godt slippe afsted med at installere Fortnite på en PC, der på papiret ikke opfylder minimumskravene til computeren, men det er sjældent en særlig god oplevelse, du står tilbage med. Mulige løsninger er, at købe en ny PC med Windows 11 eller spille Fortnite i skyen med cloud gaming med tjenester som GeForce NOW og Boosteroid, så kan du stadigvæk spille nyere spil på din gamle PC herunder Fortnite, bare du har en hurtig og stabil internetforbindelse.
Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol