Boosteroid: Alternativ til Geforce Now

 


Geforce Now gjorde det mulige at spille nye spil som Fortnite og CS:GO på en gammel Windows 7 PC, og nu tilbyder en tilsvarende spiltjeneste samme ydelse. 

Boosteroid er en ny Cloudbaseret spiltjeneste, og et alternativ til Geforce Now, med et stort spilkatalog, der afvikles på servere rundt omkring i verden, og tilbydes som en betalt version til PC, Mac, Laptop, og tablet. Andre alternativer til Bosteroid er blandt andet Google Play Spil Beta til PC og de mere dedikerede alternativer BlueStacks og Microsofts samarbejde med Amazon i form af Amazon App Store, der begge gør det muligt at spille Android-spil på en Windows-PC. 

Spiltjenesten fungerer ved hjælp af en app, som brugeren installerer på din enhed eller ved at brugeren tilgår tjenesten ved hjælp af en internetbrowser.

Hvad er Boosteroid?

Boosteroid er en skybasteret spiltjeneste, hvor spilleren ikke skal købe spillene, men for adgang til at spille dem i skyen, da spillene afvikles på servere, hvorfor der er tale om såkaldt cloud-gaming.

Hvilke platforme understøtter Boosteroid?

Spiltjenesten understøtter: Windows 11, Windows 10, Windows 7, Android, Android TV og Linux, og kan derudover spilles på enheder som fx Mac og Chromebook med en internetbrowser.

Hvordan er hastigheden på Boosteroid ?

Det kræver ikke så meget af selve udstyret, men brugerens internetforbindelse skal være i orden. Vi har testet Boosteroid på en Xiaomi mobil med 6GB ram og en HP Pavillion med 4GB ram, og sammenligner vi med vores test af Geforce Now på de samme enheder, synes vi, at Boosteroid kører mere let og flydende.

Hvordan er udvalget af spil på Boosteroid?

Udvalget af gratis spiltitler og betale spiltitler er stort i Boosteroid, og efter vores vurdering i antal lidt under antallet af spiltitler i Geforce Now. Nogle af de gratis spiltitler der fungerer på Boosteroid er: Fortnite, Call of Duty Warzone, CS:GO, DOTA 2, League of Legends. Nogle af de betalte spiltitler, der fungerer på Boosteroid er: Wasteland 3, Warhammer: Vermintide 2, Verdun, Need for Speed: Heat og en lang række af spillene i Call of Duty-serien.

Hvad koster det at bruge Boosteroid?

Prisen for første måned for at benytte Boosteroid er 45 danske kroner, hvilket lige nu er et tilbud, hvor normalprisen cirka er det dobbelte.

Sådan kommer du i gang med Boosteroid?

Det kræver som sagt ikke den nyeste hardware, når du kan komme i gang med at benytte Boosteroid på en PC med Windows 7. Ellers skal du oprette en spilkonto på Boosteroid via dette link, hvorefter du skal downloade Appen via hjemmesiden, eller du kan vælge at benytte browseren på din enhed. Så er du faktisk klar til komme i gang med at spille alle de nyeste og mest populære spil på din gamle enhed.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol