Se video med ægte Windows 11-installation

 

Vi har lavet video-gennemgang af alt fra den nye Startmenu til Indstillinger, Microsoft Store, Stifinder, Paint og Enhedshåndtering i Windows 11.

Vi har på Windows365.dk lavet en video på 5 minutter, hvor vi gennemgår mange af de nye funktioner i det nye Windows 11, som jo ruller ud den 5. oktober.

Der er mange ting at se frem til i Windows 11 fra den nye proceslinie, hvor alle ikonerne er centreret på midten af skrivebordet.

Den tætte integration med Microsoft Teams vil du helt sikkert blive glad for, uanset om du er underviser, har meget hjemmearbejde eller deltager i en del videokonferencer, så er det hele blevet bedre.

En anden ting, som der også er ved at bemærke, er den nye Microsoft Store, som virkelig har fået en overhaling, så den er blevet flottere og nemmere at finde rundt i med den nye brugerflade.

Der er mange grunde til at vælge at skifte fra Windows 10 til Windows 11, hvor den påtænkte understøttelse af Android-apps i sig selv er værd at skifte for.

Er du ikke klar over om din PC kan køre Windows 11, så kan du tjekke vores liste med hvilke bærbare der kan køre Windows 11. Du kan også vælge at teste automatisk om din PC kan køre Windows 11 med dette gratis testprogram eller du kan benytte Tilstandskontrol for PC fra Microsoft til at teste om din PC opfylder minimumskravene til at køre Windows 11.

Tjek vores video-gennemgang af Windows 11


Vil du gerne selv prøve at lege lidt med Windows 11 før du beslutter dig for, om du vil lave en installation på din nuværende PC eller før du køber en ny, så kan du prøve Windows 11 her uden at installere det på en PC.

Besøg Windows 11 Hub for alt du skal vide omkring Windows 11.

Nyere Ældre