Find lynhurtigt licensnøgler med gratis app

Er du træt af at lede efter serienumrene til dine programmer?  Med dette gratis program kan du med et snuptag finde oplysningerne direkte på din PC.

De fleste der har prøvet at installere Windows eller Office-pakken fra Microsoft ved, at det kan være en  tidskrævende proces at finde programmets serienummer, som er den produktnøgle, der identificerer netop din udgave af softwaren.

Du kan sagtens finde dine licensnøgler i Windows, men det et en langsommelig proces, hvor det kunne være rart med en genvej.

Hvis du står og har brug for at finde et produkt-ID eller produktnøglen til et Windows-program, så er Product KeyFinder en sikker genvej.

Med Product KeyFinder kan du finde produkt-ID og produktnøglen til de fleste Windows-operativsystemer og programmer som Office og Adobe og lign.

Kom i gang med Product KeyFinder

Først skal du hente Product KeyFinder på den officielle hjemmeside via det link til The Magicial Jelly Bean, hvorefter du skal installere programmet ved at klikke med musen på programfilen, som du har hentet. Vi anbefaler, at du vælger at oprette en genvej på skrivebordet til programmet, så det er hurtigt at starte.

Sådan bruger du Product KeyFinder

Nu klikker du med musen på program genvejen på skrivebordet til Product KeyFinder, hvorefter programmet foretager en scanning af Windows-registreringsdatabase, som svarer til den indbyggede PowerShell-funktion i Windows, for at finde licensnøglerne og produkt-ID til programmerne.

Product KeyFinder - Resultat af scanning

Efter scanningen er udført af registreringsdatabasen, så vil du se en rapport svarende til ovennævnte billede, hvor du finder navnet på dit program i venstre side og i højre side markeret ved den røde pil finder du produkt-ID og produktnøglen til dit program.

Resultatet kan du gemme til en anden god gang som en almindelig tekstfil på din computer, og det gør du ved at vælge "File" i menuen og "Save As". I sammen menu er det også muligt at lave et fysisk print af resultatet.
 

Nyttig hjælpeværktøj til private og små virksomheder 

Har du flere computere i husstanden, eller ejer du en mindre virksomhed, som også har flere computere, så er Product KeyFinder et særdeles effektivt hjælpeværktøj til at holde styr på alle licensnøglerne. Især hvis computerne kommer med præinstalleret software og programmer fra fabrikken, hvor du ikke får et fysisk bevis med licensnøglerne, da de jo ligger gemt på harddisken.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol