Download og installering af Apple TV på Windows 11-PC

 


Lanceringen af ​​den seneste Apple TV-app giver dig mulighed for at downloade og installere Apple TV Plus i Windows 11.

Apple TV Plus har gennem lang tid være forbeholdt brugere med en Apple-enhed som Apple TV 4, iPhone, iPad og Mac, for at kunne opnå det fulde udbytte af streamingtjenesten fra Apple med originale film og TV-serier.

Der findes altså mange måder at se Apple TV Plus på, og nu er det også muligt for alle os med en PC med Windows 11 at installere en dedikeret Apple TV Plus app på vores enhed, så længe vores PC opfylder systemkravene til at køre den populære streamingtjeneste fra Apple.

Hvad er Apple TV Plus?

Generelt så er Apple TV Plus en streamingtjeneste som Netflix og Disney Plus med fokus på egne produktioner indenfor film, TV-serier og dokumentarer. Du kan få adgang til streamingtjenesten fra Apple med et månedligt abonnement, og det er også mulig at få adgang til film og TV-serier for evigt mod en engangsbetaling. Abonnenter kan nyde Apple Originals, herunder serier som "Ted Lasso", "The Morning Show" og "Severance" samt film som "CODA" og "Finch" med nye originaler tilføjet hver måned.

Systemkrav til Apple TV Plus på Windows PC

Systemkrav til Apple TV Plus-appen er blot den nyeste udgave af Windows 11, som du skal opgradere din PC til, inden du downloader og installerer appen fra Apple på din PC.

Sådan downloader og installerer du Apple TV På en PC med Windows 11

For at komme i gang med at se film og TV-serier på Apple TV Plus, skal du hente Apple TV Plus-appen i Microsoft Store via dette direkte link. Inden du kommer så langt, så skal du have oprettet en Microsoft konto, der i modsætning til en lokal konto giver adgang til at hente og installere apps fra Microsoft Store. Ultimativt kan du oprettet en amerikansk Microsoft konto, hvis du ikke kan få adgang til Apple TV Plus til Windows 11 i Danmark, og husk at benytte en VPN-forbindelse.

Nyere Ældre