4 stærke grunde til at vælge Windows 11

 


Vi giver dig her fire gode grunde til at du bør opgradere til Windows 11.

Lad os være helt ærlige overfor dig? Er det så ikke snart tid til at opgradere til Windows 11?

Løbet er ved at være kørt for Windows 10, og det er på tide at både din PC og du begynder at kigge fremad efter et fremtidssikret styresystem - og kompasnålen peger på Windows 11.

Vi præsenterer her 4 stærke grunde til at skifte til Windows 11.

Grund nr. 1: Windows 11 opdateres med nye funktioner 

Windows 11 får løbende nye funktioner og features, som udnytter computeren bedre og er til stor glæde for dig som PC-bruger. Windows 10 får indtil udløb 14. oktober 2025 kun sikkerhedsopdateringer, og det betyder i praksis, at Microsoft helt er stoppet med at udvikle nye funktioner og features til systemet.

Grund nr. 2: Windows 11 tilbyder flere apps og spil

Microsoft udvikler løbende ny apps til Windows 11, og firmaet tilbyder i samarbejde med Amazon muligheden for at afvikle Android-apps på en PC med Windows 11 med Amazon Appstore. Det betyder, at udvalget af apps i praksis er langt større til Windows 11 end, det vil være til Windows 10.

Grund nr. 3: Microsoft sælger ikke Windows 10 mere

Microsoft er stoppet med online og fysisk salg af Windows 10-licenser, og det bør i sig selv være et vink med en vognstang om, at vi har at gøre med et bedaget styresystem, der ikke på sigt kan konkurrere med Windows 11.

Grund nr. 4: Windows 11 er bedre til produktivitet

Windows 11 er udstyret med en hel række nye værktøjer til at forøge produktionen, når brugeren arbejder og udfører opgaver på sin PC. Og der kommer hele tiden nye produktivitetsforbedringer til, hvilket absolut ikke kan siges om Windows 10.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol