Anbefaling: Gratis Windows wallpaper-app


Lively Wallpaper bringer nyt liv til dit skrivebord med animationer, audiovisualizere og live hjemmesidevisninger. 

Ikke et ondt ord om skrivebordsbaggrunde og temaerne fra Microsoft, men nogen gange kan kan godt trænge til lidt forandring, så er det rart at der findes apps som Lively Wallpaper, hvor du selv kan tilpasse dit skrivebord.

Lively Wallpaper er en gratis Wallpaper-app til Windows 10 og Windows 11, som du kan benytte til at tilpasse dit skrivebord med dynamiske baggrunde i form af animationer, live websteder og endelig skifte til en række spændende nye pauseskærme.

Vi viser dig her, hvordan du downloader og kommer i gang med at bruge den gratis Wallpaper-app fra Rockdanister.

Du kan også få personlige billeder på din Windows 11 baggrund, hvis du ønsker det.

Sådan henter du Lively Wallpaper gratis

For at hente Lively Wallpaper-appen til din PC med Windows 10 eller Windows 11, så skal du en smut forbi Microsoft Store og det gør du via dette direkte link.

Sådan kommer du i gang med at bruge Lively Wallpaper

Når du har installeret appen, skal du dobbeltklikke på ikonet Lively Wallpaper på Skrivebordet. Appen kommer med cirka 12 levende baggrundstapeter, og ved at klikke på hvilken som helst af disse, så bliver den indstilles som din aktive baggrund

Når du højreklikker på en baggrund, så giver flere af baggrundene dig mulighed for at tilpasse disse i form af justering af farve, belysning og andre detaljer og nogle kan du endda få til at reagere på systemlyde.

Lively Wallpaper kommer også med muligheden for at omdanne hjemmesider til baggrunde til at bruge på Skrivebord, hvilket er en sjov lille detalje.

For at tilføje et websted i Lively skal du klikke på knappen "Tilføj tapet øvers"t, indsætte dit websted i URL-feltet og derefter klikke på pileknappen.

Du har også mulighed for at tilpasse en lang række widgets til dine baggrunde eksempelvis i form at et uret, en vejrudsigt og lign.
Nyere Ældre