Kan man downloade Windows 11 gratis?

 

Hvis du har Windows 7 eller nyere, kan du måske downloade og installere Windows 11 gratis på din PC. 

Der er absolut ingen grund til at tøve med at installerede Windows 11 på din PC eller give dig i kast med at finde en piratkopi og ende med et ufuldstændigt eller dårligt fungerende styresystem.

Har du allerede Windows 7 eller nyere installeret på din PC med en original licensnøgle, kan du indtil videre downloade og installere Windows 11 gratis på din PC, hvis den altså opfylder de tekniske systemkrav til at køre Windows 11.

Hvordan installerer jeg Windows 11 på min PC?

Windows 11-installationsassistent er efter vores mening den nemmeste og hurtigste måde efter at installere Windows 11 på en PC for første gang. Installationsassistenten tager dig i hånden og guider dig gennem hvert skridt i processen med at få installeret en frisk udgave af Windows 11 på din PC.

Hvordan opgraderer jeg fra Windows 7/8 til Windows 11?

Opfylder din PC minimumsystemkravene til at opgradere til Windows 11, men du har ikke installeret Windows 10, kan du følge denne vejledning med hvordan du gratis opdaterer fra Windows 7 til Windows 10. hvis du lykkes med at opdatere din PC til Windows 10, så downloader du herefter Windows 11-installationsassistent fra Microsofts hjemmeside.

Hvor længe kan jeg opgradere min PC gratis til Windows 11?

Der er som bekendt ikke noget, der varer for evigt, men hvis vi tager et kig på, hvordan det typisk har kørt, når Microsoft har udrullet en gratis Windows-opgradering, så har udløbsdatoen på tilbuddet typisk været et år. Men, for det nyeste operativsystem Windows 11, der blev frigivet i oktober 2021, er der endnu ingen frigivet nogen udløbsdato for den gratis Windows 11-opgradering. 

Nyere Ældre