Bruger du stadigvæk Windows 8.1 på din PC? Så skal du snart til at overveje alternativer som Windows 11 til dit forældede styresystem.

Microsoft begynder snart at advare Windows 8.1-brugere om, at supporten snart ophører, og det kommer til at ske med advarsler i form af pop op-vinduer på skærmen, som brugeren dog kan afvise.

Microsoft begynde at altså advare de brugere, der stadig kører Windows 8.1, om at det operativsystem, de bruger, vil være ude af support på mindre end seks måneder.

Windows 8.1-support slutter i januar 2023

Microsoft anbefaler brugere, der stadig kører Windows 8.1 på computeren, at gå ud og købe en ny PC med Windows 11 forudinstalleret. 

Alternativt siger Microsoft, at brugerne kan foretage opgradering til Windows 10, hvor supporten dog udløber i 2025.

Teknisk set er det gratis at opgradere fra Windows 8.1 til Windows 10. hvis du har en original licensnøgle, og du kan bruge vores vejledning "Opdater gratis til Windows 10".

Oplever du problemer med at opgradere gratis fra Windows 8.1 til Windows 10, så kan du benytte denne vejledning.

Er din computer gammel og langsom?

Hvis din PC er gammel og langsom, så kan du med fordel købe en ny Windows 11-PC for, at du får den bedste oplevelse. Er den langsom med Windows 8.1, så bliver den absolut ikke hurtigere efter en opgradering til Windows 10.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.