Hvor længe varer den gratis Windows 11-opgradering?

 

Indtil videre har det været gratis at opgradere fra Windows 10 til Windows - men alle gode ting får en ende. Se udløbsdatoen på gratis Windows 11.

Windows 11 blev lanceret den 5. oktober 2021 og i skrivende stund har omkring 20 procent af alle PC'ere i verden en Windows 11 licens installeret.

Det er gået næsten dobbelt så hurtigt med at få folk til at acceptere Windows 11 sammenlignet med udrulningen af Windows 11.

Hvordan får jeg Windows 11 gratis til min PC?

Hvis du gerne vil have en PC med Windows 11, så er der to muligheder. Du kan vælge at købe en helt ny computer med Windows 11 forudinstalleret, eller du kan vælge at lave en gratis Windows 11-opgradering af din gamle PC

Hvordan finder jeg ud af, om min PC kan køre Windows 11?

Du kan vælge at bruge den officielle app "Tilstandskontrol for PC" fra Microsoft for at se om din nuværende PC opfylder kravene til at køre Windows 11. 

Hvordan installerer jeg Windows 11 på min PC?

Windows 11-installationsassistent er den bedste og hurtigste metode efter vores mening til at installere Windows 11 på en PC for første gang. Hvis du bruger allerede bruger Windows 10, modtager du en meddelelse om, at der er en ny opdatering under Windows Update, der kan downloades. Her skal du blot følge instruktionerne på skærmen for at opgradere din nuværende PC eller bærbare til Windows 11.

Hvor længe kan jeg opgradere min PC gratis til Windows 11?

Den normale politik historisk set, når Microsoft har ønsket at udrulle en gratis Windows-opgradering, så har udløbsdatoen på tilbuddet typisk været et år. Men, for det men for det seneste operativsystem Windows 11, der blev frigivet i oktober 2021, er der endnu ingen kendt deadline med, hvornår det gratis tilbud om opgradering udløber.

Skal jeg opgradere gratis til Windows 11 allerede nu?

Forudsat at din pc opfylder minimumssystemkravene til Windows 11, så anbefaler vi dig klart, at du allerede nu opgraderer din PC til den gratis Windows 11-opgradering. Endvidere skal du være klar over, at Microsoft planlægger, at Windows 10 er udfaset i 2025, hvor du ikke længere vil modtage opdateringer af dette operativsystem, og i den mellemliggende periode har Microsoft valgt at stoppe med at udvikle på Windows 10, så der kommer ikke flere nyheder på den front. En yderligere grund til at hoppe på den gratis opgradering til Windows 11, er at du ikke kan være sikker på, hvornår tilbuddet udløbet, så du kan ende ud med at komme til at betale fuld pris for en Windows 11-licens, som koster fra 500 kroner og efter pt. alt efter hvilken udgave, du er interesseret i.

Nyere Ældre