Windows 11 Hack: Få 11 på en ikke-understøttet PC

 

Opfylder din gamle PC ikke minimumskravene til Windows 11, så prøv denne metode for at installere styresystemet på din PC.

Hvis du ikke ved om din PC opfylder minimumssystemkravene til at køre Windows 11, så kan du starte ud med at teste om din PC kan køre Windows 11 her.

Mange oplever, at de ikke kan installere Windows 11 på deres PC på grund af kravet om TPM 2.0 og Secure Boot, nogle opdager dog, at det er fordi de mangler at aktivere TPM 2.0 i BIOS på deres PC

Opfylder din PC ikke kravet omkring at have TPM 2.0 installeret på processoren, så er det muligt med et script til Windows 11 at omgå kravet til TPM 2.0.

Hvis din PC ikke opfylder enkelte eller måske flere af minimumskravene til at køre Windows 11, så er det muligt alligevel at installere Windows 11 på din gamle PC ved hjælp af applikationen applikationen Rufus, der bliver brugt til at oprette bootable installationsmedier.

Rufus er det perfekte værktøj til systemer, der ikke opfylder Windows 11's vigtigste krav, herunder de ret krævende CPU-krav

Hvis din PC ikke opfylder kravene til at installere Windows 11, kan du også prøve at læse denne nye og opdaterede vejledning: Sådan opgraderes en ikke-understøttet PC til Windows 11.

Hvordan fungerer Rufus i praksis?

Rufus er et tredjeparts medieoprettelsesværktøj, der typisk benyttes til at oprette bootbare USB-drev. Version 3.16 Beta 2 indeholder en "udvidet tilstand", som brugerne kan udnytte til at omgå Microsofts vigtigste sikkerhedskrav og RAM-krav til Windows 11. Den nye opdatering af Rufus giver brugerne en enkel måde at lave et installationsmedie til Windows 11, som er tilpasset til at installere styresystemet på næsten alle computere lavet i det sidste årti eller computere, der mangler en UEFI BIOS

Installation af Windows 11 på en ikke-understøttet PC med Rufus

Processen med at lave sit eget brugerdefinerede Windows 11 bootable USB-drev med Rufus er faktisk slet ikke så svært, og vi gennemgå processen her.

Download af Windows 11 Disk Image (ISO)

Du skal starte med at downloade den nyeste Windows 11 ISO-udgave på Microsofts hjemmeside, og det gør du via dette link.

Download af Windows 11 ISO

Download af Rufus 3.16 Beta 2-applikationen

Du skal herefter downloade Rufus 3.16 Beta 2-applikationen fra GitHub, og det gør du via dette link.

Download af Rufus 3.16 Beta

Indtil videre må du nøjes med Beta-udgaven, men i løbet af kort tid, vil du kunne downloade den fulde og endelige version af Rufus 3.16 på Rufus-projektets officielle hjemmeside.

Oprettelse af et Windows 11-installationsmedie

Nu skal du tilslutte dit USB-drev til din PC, og herefter åbne RUFUS som automatisk skal registrere det nye drev, hvorefter du under "Boot Selection" i Rufus vælger Windows 11 ISO, og under "Image Options"-menuen vælger du den "Udvidede installation til Windows 11" (Extended installation for Windows 11).

Herefter skal du klikke på "Start", hvorefter Rufus opretter et Windows 11-installationsdrev, der kan startes, og det skulle gerne være en Windows 11-installation, der er fri for Microsofts krav til RAM, Secure Boot og TPM. 

Viser det sig at, din PC ikke kan køre Windows 11, så prøv det her alternativ til Windows 11!

Anbefaling fra Microsoft

Microsoft anbefaler, at du opgraderer til en kompatibel Windows 11-PC, der opfylder alle 
minimumsystemkrav, for at opnå den allerbedste oplevelse med styresystemet.

Nyere Ældre