Få adgang til Windows på din iPhone

 


Microsoft har lanceret "Windows-appen" til iOS og iPadOS internettet, der giver brugerne adgang til en Windows-PC fra en iPhone og iPad.

Den nye "Windows App", som er i beta, fra Microsoft gør det muligt at få fjern adgang til en Windows-PC.

I praksis og lader appen brugere tilslutte en iPhone og iPad i skyen til en Windows 365, Azure Virtual Desktop, Microsoft Dev Box eller personlig Remote Desktop PC.

Den nye app fungerer som en brugerdefinerbar startskærm, der inkorporerer alle Microsofts nuværende Cloud PC-tjenester, såvel som Remote Desktop og RDP-forbindelser.

Slut med at eje en Windows-PC

Microsoft oplyser at "Windows App" virker på iPad OS, iOS, Windows og i en web-version, og den umiddelbare fordel er, at der ikke er nødvendigt at eje en Windows understøttet enhed for at få adgang til mulighederne i Windows.

Andre muligheder for adgang til Windows

Hvis du ejer en Mac, så har du mulighed for at Windows 11 på din Mac med Parallels 19, der er en virtuel maskine (VM), der oprettes på din Mac, så der kan afvikles Windows 11 uden at droppe macOS. Den umiddelbare fordel for Mac-brugere ved at benytte Windows 11 på deres enhed, er muligheden for at køre Windows-programmer, der ikke findes til macOS. 

Nyere Ældre