Kør tusindvis af Windows-applikationer såsom Microsoft Excel, Word, Outlook, regnskabssoftware, handelssoftware, SAP, Matlab og mere.

Parallels Desktop er en platform designet til at give Mac-brugere en metode til at kunne køre Windows 11 eller Linux på en Mac.

Parallels Desktop til Mac er netop blevet frigivet i sin 19. udgave og byder på en nogle interessante nyheder.

Hvordan virker Parallels Desktop 19 til Mac?

Parallels Desktop er altså en applikation til Mac, der gør det muligt at køre Windows 11 på en Mac, og i praksis foregår det på den måde, at du kan tilføje Windows 11 et ekstra operativsystem til din Mac ved at oprette en virtuel maskine (VM) - en virtuel PC på i din Mac. Du kan altså køre begge operativsystemerne: Windows 11 og macOS samtidigt på din Mac, og dertil er Parallels ret nemt at installere og bruge på en Mac.

Hvilke fordele giver Parallels Desktop 19 til Mac?

Den umiddelbare fordel for Mac-brugere ved at benytte Windows 11 på deres enhed, er muligheden for at køre Windows-programmer, der ikke findes til macOS. Parallels Desktop 19 til Mac er især målrettet til softwareudviklere og andre, der har behov for at kunne køre specielle og dedikerede Windows-programmer på en Mac.

Hvilke nyheder tilbyder Parallels Desktop 19 til Mac?

Parallels Desktop 19 til Mac tilbyder først og fremmest en med en forenklet Windows 11-installationsproces og understøttelse af Xbox- og DualShock-controllere. Dertil kommer understøttelse af Touch ID og et opdateret og mere moderne brugerflade.

Sådan kommer du i gang med Windows 11 på din Mac?

For at komme i gang med at køre Windows 11 på din Mac skal du downloade og installere Parallels 19 Desktop til Mac via dette direkte link. Programmet findes i en gratis version, som du kan afprøve, før du bestemmer dig endeligt for at købe Parallels Desktop 19 til Mac.