Er din PC virkelig gammel? Så er Chrome OS Flex et stærkt Windows-alternativ

Arbejdet med Windows i de gamle udgaver er efterhånden et lige så håbløst job, som at skifte hjul på bilen med en flinteøkse. Tid til alternativer!

Har du en gammel koger af en PC med Windows 7, Windows 8 eller måske endda Windows XP, så kan det være en håbløs brugeroplevelse agt skulle arbejde på din PC.

Kombinerer vi den udaterede brugerfalde med det faktum, at Microsoft ikke supporterer nogen af de gamle Windows-systemer mere, således der ikke udsendes sikkerhedsopdateringer, hvilket er en livsnødvendighed, hvis du benytter din PC online, så er det på tide at finde et nyt styresystem eller købe en helt ny PC.

Hvis kigger på, hvordan du kan få nyt liv til din gamle PC ingen med styresystemet Chrome OS Flex, der ikke stiller særlige store krav til hardwaren for at fungere optimalt.

Hvad er Chrome OS Flex?

Chrome OS Flex er en version af Chrome OS, som er udviklet til at modernisere eksisterende pc'er og Mac-computere uden yderligere omkostninger. Chrome OS Flex er en bæredygtig måde at modernisere gamle computere på, det er nemlig udviklet til at give ældre enheder et nyt liv og er en god måde at genanvende forældede computere på.

Chrome OS Flex er hurtigt, sikkert og brugervenligt og primært skybaseret. Fordelene ved Chrome OS Flex er primært den hurtige opstart og login og den moderne brugerflade, der er langt mere brugervenlig end de gamle Windows-versioner som Windows 7, Windows 8 og med hensyn til Windows 11, så er der nok flere opfattelser.

Hvad koster Chrome OS Flex? 

Chrome OS Flex er gratis at benytte og modtager løbende support og opdateringer fra Google herunder eventuelle aktuelle sikkerhedsrettelser.

Hvordan installeres Chrome OS Flex på en PC?

Her er en trin-for-trin vejledning til at installere Chrome OS Flex på en PC, og bemærk at installationen vil slette alt på din computer, så sørg for at tage backup af dine data, før du fortsætter.
 1. Undersøg om din PC opfylder minimumskravene,som er: Intel eller AMD x86-64-bit kompatibel enhed, 4 GB RAM og 16 GB intern lagerplads. Enheden skal også kunne starte fra en USB-drev.
 2. Opret en USB-installationsenhed med Chrome OS Flex-billedet, som du kan downloade fra Google via dette direkte link.
 3. Boot din computer ved hjælp af din USB-installationsenhed.
 4. Installér Chrome OS Flex på din computer. På den velkomstskærm, der vises, skal du klikke på "Get started" og derefter klikke på "Install ChromeOS Flex".
 5. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen. Når installationen er færdig, vil du se en besked på skærmen, og computeren slukker automatisk.
 6. Fjern USB-installationsenheden, og tænd computeren igen for at starte Chrome OS Flex.

Nyttige tastaturgenveje til Chrome OS Flex

Her er nogle af de mest almindelige tastaturgenveje til Chrome OS Flex:

 • Åbn en ny fane: CTRL + T
 • Skift mellem faner: CTRL + Tab (næste) eller CTRL + Shift + Tab (forrige)
 • Åbn Chrome-menuen: Alt + E
 • Åbn Indstillinger: Alt + S
 • Åbn Chrome Web Store: Alt + B
 • Åbn Chrome OS-appmenuen: Søg + Esc
 • Åbn Chrome OS-indstillinger: Søg + Alt + S
 • Åbn Chrome OS-filbrowseren: Søg + Alt + M
 • Åbn Chrome OS-task manager: Søg + ESC, derefter Shift + ESC

Bemærk, at nogle af disse genveje kan variere afhængigt af enheden og tastaturlayoutet. Du kan finde en komplet liste over tastaturgenveje ved at gå til Indstillinger > Enhed > Tastatur > Se tastaturgenveje.
Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol