Gratis alternativ til Adobe Acrobat til grundlæggende PDF-redigering

iLovePDF gør det muligt hurtigt og enkelt at redigere, flette, underskrive og organisere PDF-filer gratis.

Hjemmesiden iLovePDF.com tilbyder mere end 20 forskellige og unikke PDF-redigeringsværktøjer, som du kan benytte gratis helt uden at skulle oprette en konto.

Hvert værktøj har sit eget fritstående weblink, så du kan bogmærke dine favoritter for endnu hurtigere adgang.

Vi kigger her nærmere på iLovePDF og gennemgår de forskellige gratis PDF-værktøjer i detaljer.

Hvad er iLovePDF.com?

iLovePDF.com er en online PDF-tjeneste, der giver brugerne mulighed for at arbejde med PDF-filer på en nem og gratis måde. Tjenesten tilbyder en bred vifte af værktøjer, der kan bruges til at oprette, redigere, konvertere og dele PDF-filer. Her er en liste over de forskellige værktøjer og deres funktioner:

Sammenfletning af PDF-filer

Med iLovePDF's sammenfletning af PDF-filer kan brugerne kombinere flere PDF-filer til en enkelt fil. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at samle flere dokumenter i en enkelt fil, såsom en rapport eller en præsentation.

Opdeling af PDF-filer

iLovePDF's opdeling af PDF-filer giver brugerne mulighed for at opdele en stor PDF-fil i mindre filer. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at dele en stor fil med andre, eller når man ønsker at opdele en stor fil i mindre dele for at gøre den mere håndterbar.

Konvertering af PDF-filer til Word

Med iLovePDF's konvertering af PDF-filer til Word kan brugerne konvertere en PDF-fil til en Word-fil. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at redigere en PDF-fil i Word, eller når man ønsker at konvertere en PDF-fil til en Word-fil for at gøre den mere tilgængelig.

Konvertering af PDF-filer til PowerPoint

iLovePDF's konvertering af PDF-filer til PowerPoint giver brugerne mulighed for at konvertere en PDF-fil til en PowerPoint-præsentation. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at oprette en præsentation baseret på en eksisterende PDF-fil.

Konvertering af PDF-filer til Excel

Med iLovePDF's konvertering af PDF-filer til Excel kan brugerne konvertere en PDF-fil til en Excel-fil. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at arbejde med data fra en PDF-fil i Excel.

Konvertering af HTML til PDF

iLovePDF's konvertering af HTML til PDF giver brugerne mulighed for at konvertere en HTML-fil til en PDF-fil. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at gemme en webside som en PDF-fil.

Konvertering af PDF-filer til JPG

Med iLovePDF's konvertering af PDF-filer til JPG kan brugerne konvertere en PDF-fil til en JPG-fil. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at gemme en side fra en PDF-fil som et billede.

Tilføjelse af vandmærker til PDF-filer

iLovePDF's tilføjelse af vandmærker til PDF-filer giver brugerne mulighed for at tilføje et vandmærke til en PDF-fil. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at beskytte en PDF-fil mod kopiering eller uautoriseret brug.

Redigering af PDF-filer

Med iLovePDF's redigering af PDF-filer kan brugerne redigere en PDF-fil ved at tilføje eller fjerne tekst, billeder eller links. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at foretage mindre ændringer i en PDF-fil.

Beskyttelse af PDF-filer

iLovePDF's beskyttelse af PDF-filer giver brugerne mulighed for at beskytte en PDF-fil med en adgangskode. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at beskytte en PDF-fil mod uautoriseret adgang.

Oplåsning af PDF-filer

Med iLovePDF's oplåsning af PDF-filer kan brugerne fjerne en adgangskode fra en PDF-fil. Dette værktøj er nyttigt, når man har glemt adgangskoden til en PDF-fil.

Rotering af PDF-filer

iLovePDF's rotering af PDF-filer giver brugerne mulighed for at rotere en PDF-fil. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at ændre orienteringen af en PDF-fil.

Tilføjelse af sidetal til PDF-filer

iLovePDF's tilføjelse af sidetal til PDF-filer giver brugerne mulighed for at tilføje sidetal til en PDF-fil. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at organisere en PDF-fil.

Konvertering af PDF-filer til PDF/A

iLovePDF's konvertering af PDF-filer til PDF/A giver brugerne mulighed for at konvertere en PDF-fil til PDF/A-formatet. Dette værktøj er nyttigt, når man ønsker at oprette en PDF-fil, der er optimeret til langtidslagring.

Som det fremgår af ovenstående liste, tilbyder iLovePDF.com en bred vifte af værktøjer, der kan bruges til at oprette, redigere, konvertere og dele PDF-filer. Uanset om man er en professionel eller en privat bruger, er iLovePDF.com en pålidelig og nem måde at arbejde med PDF-filer på.

Sådan bruger du iLovePDF.com

Her er en vejledning i brugen af iLovePDF.com:
 1. Åbn iLovePDF.com i din browser.
 2. Vælg det værktøj, du ønsker at bruge, fra listen over tilgængelige værktøjer.
 3. Upload den PDF-fil, du ønsker at arbejde med, ved at klikke på "Vælg fil" eller trække og slippe filen i det angivne område.
 4. Brug værktøjet til at udføre den ønskede handling på din PDF-fil. For eksempel, hvis du vil sammenflette to PDF-filer, skal du vælge "Sammenflet PDF-filer" og derefter vælge de to filer, du vil sammenflette.
 5. Når du er færdig med at bruge værktøjet, skal du downloade den nye PDF-fil ved at klikke på "Download" eller "Download alle" (hvis du har arbejdet med flere filer).
 6. Hvis du vil bruge et andet værktøj, skal du gentage trin 2-5.
iLovePDF.com tilbyder også en række avancerede funktioner, såsom beskyttelse af PDF-filer med adgangskoder og OCR (optisk tegngenkendelse) til konvertering af scannet tekst til redigerbar tekst. Disse funktioner kan også bruges ved at vælge det relevante værktøj fra listen over tilgængelige værktøjer.

Det er vigtigt at bemærke, at iLovePDF.com er en gratis tjeneste, men der er en grænse for, hvor mange filer du kan behandle pr. dag. Hvis du har brug for at behandle flere filer, kan du opgradere til en betalt konto for at få adgang til flere funktioner og højere grænser for filbehandling.

Sådan kommer du i gang med iLovePDF Desktop App

Tjenesten tilbyder også en desktop-app, der kan downloades gratis til Mac og Windows. Her er en vejledning i, hvordan du kommer i gang med iLovePDF Desktop App:
 1. Åbn iLovePDF.com i din browser.
 2. Klik på "Mencari solusi lain?" i øverste højre hjørne af skærmen.
 3. Vælg "iLovePDF Desktop" fra listen over tilgængelige muligheder.
 4. Klik på "Unduh" for at downloade appen til din computer.
 5. Når downloaden er færdigt, skal du åbne installationsfilen og følge instruktionerne på skærmen for at installere appen.
 6. Når installationen er færdig, skal du åbne iLovePDF Desktop App fra din computer.
 7. Log ind på din iLovePDF-konto, eller opret en ny konto, hvis du ikke allerede har en.
 8. Når du er logget ind, kan du begynde at bruge appen til at oprette, redigere, konvertere og dele PDF-filer offline.
iLovePDF Desktop App tilbyder en række funktioner, der ikke er tilgængelige på den online version, såsom en PDF/A-validator til at kontrollere, om dine dokumenter overholder PDF/A-standarderne, og en gratis PDF-læser, der giver dig mulighed for at læse og udskrive PDF-filer direkte fra appen.

iLovePDF Desktop App fungerer på både Mac og Windows og kan downloades gratis fra iLovePDF.com. Det er vigtigt at bemærke, at appen kræver en internetforbindelse for at logge ind på din iLovePDF-konto og downloade opdateringer, men ellers kan den bruges offline til at arbejde med dine PDF-filer.

Alternativer til iLovePDF

Hvis du er indehaveren af en Mac computer, findes der en række programmer, du kan bruge til at arbejde med PDF-filer. Vi har tidligere skrevet om de bedste gratis apps til redigering af PDF på Mac. Her kan du finde inspiration til alternativer til iLovePDF.

Et andet godt program til dig, der har behov for at arbejde med PDF-filer er det gratis program UPDF. Den findes både til PC, Mac, iOS og Android.

Men vidste du, at den seneste udgave af Firefox også giver dig mulighed for at tilføje tekst og signaturer, tegne og markere afkrydsningsfelter i PDF-dokumenter? Så nu kan du også bruge Firefox, når du vil arbejde med PDF.
Nyere Ældre