Ny smart funktion til klippeværktøj i Windows 11


Den pågældende nye funktion er en skærmoptager, hvor brugerne indtil nu har været tvunget til at bruge Xbox Game Bar til at optage deres skærm.

Under Microsofts efterårs Surface-hardwarebegivenhed præsenterede virksomheden en række nye funktioner til Windows 11 ved siden af iCloud Photos-integration i Fotos-appen og den nye Microsoft Designer med indbygget grafisk AI-motor.

Mange Windows-brugere har gennem længere tid, og endda længe før introduktionen af Windows 11, haft det som et stort ønske, at Microsoft ville præsentere en skærmoptagelsesfunktion, da Windows-brugerne indtil nu har været tvunget til enten at bruge spiloptageren, der findes i Xbox Game Bar, eller bruge en tredjepartsapp til at optage deres skærme.

Microsoft har derfor valgt at introducere en opdatering til klippeværktøjet i Windows 11 i form af en skærmoptager, der kan optager brugernes skærmindhold.

Microsoft har ikke yderligere detaljer til, hvornår Windows 11-brugerne kan forvente at modtage en opdatering med den nye skærmoptager til Windows 11 - men mon ikke den er lige på trapperne.

Sådan bruger du klippeværktøjet i Windows 11

Sådan bruger du klippeværktøjet, der er en indbygget funktion til at tage skærmbilleder i Windows 11:
  1. Tryk på Windows-tasten + SHIFT + S. Skrivebordet bliver mørkere, når du vælger et område til skærmbilledet.
  2. Rektangulær tilstand vælges som standard. Du kan ændre klippets form ved at vælge en af følgende indstillinger på værktøjslinjen: Rektangulær tilstand, vinduestilstand, fuldskærmstilstand og frihåndstilstand
  3. Skærmbilledet kopieres automatisk til udklipsholderen. Der vises også en meddelelse, når du har taget et skærmbillede, og vælg den for at få flere redigeringsindstillinger
Hvis du vil åbne Klippeværktøjet, skal du vælge Start, skrive Klippeværktøj og derefter vælge det i resultaterne.
Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol