Nu iCloud Photos-integration i Fotos-appen på Windows 11

 


Brugere vil kunne se deres iCloud Photos direkte i Microsoft Foto-appen med den nye opdaterede Fotos-app til Windows 11.

Microsoft har annonceret en opdatering til Fotos-appen, der tilføjer iCloud-integration, så brugerne fremover vil kunne se deres iCloud Photos direkte i Microsoft Photos-appen.

Hvad er iCloud Photo til Windows 11?

Ved at bruge iCloud-fotos på din Windows PC arkiverer du billeder og videoer automatisk fra din iPhone og direkte over på Windows PC

Hvad er Microsoft Foto-app til Windows 11?

Microsoft Foto-app til Windows 11 giver dig mulighed for at gøre mere med dine billeder og videoer. Se, rediger, sammenlign, opret albummer og lav film af dine specielle øjeblikke.

Hvordan fungerer iCloud Photos-integration i Fotos-appen?

Ganske enkelt så betyder iCloud Photos-integration i Fotos-appen, at du hvis du er bruger af iCloud Photo og har en Windows 11-PC, så kan du nu gnidningsløst importere dine billeder fra iCloud over i Microsoft Foto-appen for at redigere og se disse.

Nye muligheder og nyt design

Microsoft Designer har fået et opdateret design, så appen  er lettere at bruge, og fjernelsen af den gamle indbyggede videoeditor er en stort fremskridt.

Få adgang til Microsoft Designer

Den nye Microsoft Foto-app begyndte at rulle ud til Windows Insiders for et par uger siden, appen er lige nu i preview for Windows Insiders i Dev Channel, men skulle blive tilgængelig i løbet af kort tid for alle Windows 11-brugere. Du kan læse på dette direkte link til Microsoft.

Nyere Ældre