Kommer Windows 12 til at se sådan her ud!

 


Microsoft afslørede ved et uheld en UI-designprototype til den næste version af Windows. Se det interessante måske-Windows 12-billede her!

Vi har tidligere skrevet om vores forventninger til en udgivelse af Windows 12 i 2024, og nu er der så mere nyt om sagen, da Microsoft ved et uheld kom til at afsløre en UI-designprototype til den næste version af Windows på Ignite-præsentationen 2022.

Hvad ved vi om Windows 12?

Microsoft arbejder hårdt på den næste version af Windows, som almindeligvis omtales som "Next Valley" internt i Microsoft.

Er dette Windows 12?

På et tidspunkt under online keynote på Ignite 2022 viste Microsoft et skærmbillede et ganske kort øjeblik af et Windows-skrivebord, der kører Microsoft Teams, men skrivebordet ser ikke helt ud, som vi kender det i dag, hvilket måske antyder fremtidig version af Windows - måske Windows 12.

Billede kredit: Zac Bowden fra Windows Central

Billedet ligner på mange måder en finpudset udgave af brugerfladen i det nuværende Windows 11, og hvis der er tale om et billede af den kommende Windows 12-UI, så er der trods alt en prototype, og tingene kan ændre sig radikalt i de kommende måneder og år.
Nyere Ældre