Windows 12 kommer måske i 2024

 

Mange af os har først lige vænnet os til det nye Windows 11, og nu tyder meget på, at næste version af Windows, Windows 12, måske kommer i 2024.

Den 5. oktober 2021 introducerede Microsoft det nuværende Windows 11, som efterfølgende har fået en række opdateringer, men i sin grundform ligner udgaven fra 2021.

Nu ser det ud til, at sandsynligheden for, at vi modtager Windows 12 i den nærmeste fremtid, slet ikke er så usandsynlig, som man lige umiddelbart skulle tro.

Microsoft skiftede oprindeligt væk fra sin treårige cyklus med udgivelsen af Windows 10 tilbage i 2015, og satsede i stedet på løbende opdateringer af Windows 11., og nu ændrer Microsoft tilsyneladende den måde, som større versioner af Windows 11 frigives på igen, og det kan betyde, at vi måske kan se frem til en Windows 12-udgivelse allerede i 2024.

Den treårige produktcyklus matcher godt med, at Microsoft kan have Windows 12 i støbeskeen i 2024, da det i dette år netop er 3 år siden, at Windows 11 blev introduceret.

Flere kilder peger på, at vil Windows 12 angiveligt vil være et meget andet operativsystem, hvor Microsoft skulle planlægge at droppe en del af det gamle fundament for Windows, der er en del af alle tisligere versioner af operativsystemet, inklusive Windows 11.

Derudover skulle Windows 12 komme til at kræve en Microsoft-konto for Home- og Pro-brugere, og TPM 2.0 og Secure Boot skulle også komme til at spille en større rolle end i dag, der skulle blive fokuseret endnu mere på sikkerhed i det kommende operativsystem til Windows-PC fra Microsoft.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol