Windows 11 kan nu hentes af alle

 

Microsoft mener, at alle der har en understøttet computer, nu bør skifte til Windows 11 her over et halvt år efter udgivelsen.

Den officielle lanceringsdato for Windows 11 var den 5. oktober 2021, hvilket nu er mere end et halvt år siden.

Windows 11 har budt på mange glæder for os, der allerede har installeret det nye styresystem på vores PC, og den del frustrationer for de, der sidder inde med en nyere computer, som gerne vil i gang med Windows 11, men hvor computeren desværre ikke opfylder de skrappe minimumsystemkrav til at afvikle Windows 11. 

Windows 11 er klar til "alle computere" ifølge Microsoft

Microsoft har for ganske kort tid siden offentliggjort i en meddelelse, at Windows 11 nu er klar til alle computere, da firmaet mener, at systemet nu er så robust og gennemprøvet, at alle der tidligere har tøvet og derfor ventet med at installere det nye styresystem nu bekymringsfrit bør kunne opgradere med det samme fra Windows 10.

Opfylder din PC kravene til Windows 11?

Windows 11 stiller strenge krav til hardwaren, så selvom du har lyst til at følge Microsofts vejledning og skifte til Windows 11 med det samme, så er det ikke sikkert, at din computer er god nok, selvom den uden problemer kan køre Windows 10 i dag.

Er du i tvivl, om din PC er stærk nok til at kunne afvikle Windows 11, så kan du her teste om din PC opfylder systemkravene til at køre Windows 11.

Download Windows 11 på din PC

Nedenfor er der 3 muligheder for at installere eller oprette Windows 11-medier, hvor du kan vælge den løsning, der er bedst for dig. 

Hvis du opgraderer fra Windows 10, anbefaler Microsoft, at du venter, indtil du får besked via Windows Update om, at opgraderingen er klar til din PC.

1. Windows 11-installationsassistent

Windows 11-installationsassitenten er er den bedste og mest ukomplicerede mulighed for at installere Windows 11 på din PC.


2. Opret Windows 11-installationsmedier

Hvis du vil foretage en geninstallation eller ny installation af Windows 11 på en ny eller brugt PC, skal du bruge denne løsning for at downloade værktøjet til oprettelse af medier for at oprette en USB-nøgle eller dvd, der kan startes fra.


3. Download Windows 11-diskafbildning (ISO)

Denne løsning er for brugere, som ønsker at oprette et installationsmedie, der kan startes fra (USB-flashdrev, en dvd), eller oprette en virtuel maskine (.ISO-fil) til at installere Windows 11. Denne download er en ISO i flere udgaver, som bruger din produktnøgle til at låse op for den korrekte udgave.


Opfylder din PC ikke kravene til Windows 11?

Selvom din PC på papiret ikke opfylder Microsofts krav til at køre Windows 11, så kan du måske godt få Windows 11 på din gamle PC alligevel.

Der findes faktisk en løsning, som gør det muligt at installere den fulde version af Windows 11 på ikke-understøttede PC'er, selvom Microsoft ikke anbefaler det.


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol