Den professionelle standard indenfor billedbehandling hedder Photoshop - men det er dyrt. Se hvordan du får programmet helt gratis - og lovligt. 

En investering i Photoshop fra Adobe til billedbehandling er en garanti for den stærkeste og bedste løsning til Mac og Windows - men det er samtidig også en ret dyr fornøjelse. Er du villig til at gå nogle versioner tilbage, kan du imidlertid få programmet helt gratis. 

Adobe har nemlig lagt tidligere versioner at det populære billedbehandlingsprogram Photoshop ud til gratis download til både Mac og Windows. 

Du får ikke nødvendigvis det samme lækre design og en utrolig mængde smarte features som med den nyeste version af Photoshop. Men, der er alligevel tale om et glimrende værktøj til langt de fleste billedbehandlingsopgaver - også de mere professionelle af slagsen. 

Gratis download af Photoshop Elements

Her finder du links til de forskellige Photoshop udgaver, hvor nogle af de ældre skal bruges, hvis du har et ældre macOS eller Windows styresystem på din computer. 


Gratis download af Illustrator, Creative Suite og Indesign

Hvis du også arbejder med eller overvejer Illustrator, Creative Suite og InDesign, så finder du gratis links til Mac og Windows her. 
Prøveversion af Photoshop, Illustrator og Lightroom

Prøv før du køber, er lige hvad du kan her, hvis du har fået blod på tanden. Du kan nemlig prøve Photoshop, Illustrator, Lightroom og mange flere Adobe programmer gratis i 7 dage, før du behøver at købe programmerne. Nyttigt, hvis du kun skal billedbehandle lidt selv eller skal på et kursus, hvor du ikke har behov for programmerne bagefter.


Få det optimale ud af dit billedbehandlingsprogram

Billedbehandlingsprogrammer som Photoshop kan være ret tunge i drift, da der lægges beslag på mange systemressourcer på din computer. Sagt med andre ord, det nytter altså ikke at sidde med den nyeste version af Photoshop eller Illustrator, hvis du sidder med et gammelt hakkebræt af en computer, som er 10 til 15 år gammel. 

For at få det optimale ud af et godt og ressourcekrævende stykke software som et billedbehandlingsprogram, så skal din hardwarekonfiguration matche kravene til selve softwaren. Du skal være opmærksom på, at de systemmæssige krav til computeren, som softwareproducenter som Adobe skriver på deres hjemmeside, er absolutte minimumskrav. Hvad er der ved at smide kassen efter den nyeste udgave af Photoshop, hvis du alligevel ikke kan udnytte alle mulighederne på grund af, at du ejer en gammel computer. 

Er du godt tilfreds med din nuværende computer, og er dine krav til billedbehandling ikke så store, da du blot skal photoshoppe billeder til familiealbummet eller foreningshjemmesiden, så kan du fint klare dig med et af de gratis udgaver af eksempelvis Photoshop, som ikke kræver de store systemmæssige ressourcer af en computer. 

Hvis du vil køre en nyere version af et billedbehandlingsprogram, så skal der nok en investering i en nyere computer til, for at du opnår det bedste resultater.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.