Adobe vil gøre Photoshop gratis online for alle

 

Adobe tester lige nu en freemium-version af Photoshop i Canada, der senere skulle komme til resten af verden incl. Danmark.

Adobe er begyndt at teste en gratis version af Photoshop på internettet og planlægger at åbne tjenesten op for alle som en måde at introducere flere brugere til appen på.

Lige nu tester virksomheden tester den gratis version i Canada, hvor brugerne kan få adgang til Photoshop på nettet via en gratis Adobe-konto.

Adobes mål er at bruge webversionen af Photoshop til at gøre appen mere tilgængelig og potentielt tiltrække flere brugere, som hen ad vejen vil betale et abonnement for den fulde version af Photoshop.

Webversionen af Photoshop er især godt nyt for alle skoler og studerende, der benytter Chromebooks, da det åbner op for muligheden for at arbejde med billedredigering med et af verdens mest kraftfulde værktøjer på Chrome OS.

Adobe angiver ingen nærmere tidshorisont for, hvornår freemium-versionen af Photoshop ville blive lanceret på nettet i resten af verden.

Sådan kan du måske adgang til gratis Photoshop allerede i dag

Hvis du allerede vil have adgang til den gratis online version, som lige nu kun er tilgængelig i Canada, så burde det være muligt at oprette forbindelse til tjenesten i Danmark ved at benytte en gratis VPN-forbindelse, hvor du får IP-adressen til at skifte lokation til Canada.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol