Adobe tester lige nu en freemium-version af Photoshop i Canada, der senere skulle komme til resten af verden incl. Danmark.

Adobe er begyndt at teste en gratis version af Photoshop på internettet og planlægger at åbne tjenesten op for alle som en måde at introducere flere brugere til appen på.

Lige nu tester virksomheden tester den gratis version i Canada, hvor brugerne kan få adgang til Photoshop på nettet via en gratis Adobe-konto.

Adobes mål er at bruge webversionen af Photoshop til at gøre appen mere tilgængelig og potentielt tiltrække flere brugere, som hen ad vejen vil betale et abonnement for den fulde version af Photoshop.

Webversionen af Photoshop er især godt nyt for alle skoler og studerende, der benytter Chromebooks, da det åbner op for muligheden for at arbejde med billedredigering med et af verdens mest kraftfulde værktøjer på Chrome OS.

Adobe angiver ingen nærmere tidshorisont for, hvornår freemium-versionen af Photoshop ville blive lanceret på nettet i resten af verden.

Sådan kan du måske adgang til gratis Photoshop allerede i dag

Hvis du allerede vil have adgang til den gratis online version, som lige nu kun er tilgængelig i Canada, så burde det være muligt at oprette forbindelse til tjenesten i Danmark ved at benytte en gratis VPN-forbindelse, hvor du får IP-adressen til at skifte lokation til Canada.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.