Gaming stiller store krav til hardwaren, og vi viser dig, hvordan du vælger den rigtige Gamer Laptop.

Gaming stiller andre krav til din bærbar end skolearbejde gør, og det er vigtigt, at du har den rigtige Gaming computer, hvis du vil være den bedste til spiller, ligesom det er vigtigt, at du også har den rigtige gamerstol.

Vi klæder dig på til at købe den perfekte Gaming bærbar, der passer til lige netop dine behov.

1. Vælg et kraftigt grafikkort

Det første du bør se på, når du skal købe en Gamer Laptop er grafikkortet, der er det hjul, som hele maskinen drejer om. Vi anbefaler, at du går med et Nvidia Geforce-grafikkort, og hvis du har pengene til det, så køber den nyeste generation af grafikkort, så du har fremtidssikret din computer og dit spil.

2. Brug ekstra penge på en hurtig skærm

Det næste du bør se på, når du skal købe en Gaming-bærbar er selve skærmen, og her skal du vælg en hurtig skærm, og en skærmens opdateringshastighed aflæses i Hz. Hvis du vil undgå lag og få den rigtige grafikoplevelse i spillet, så anbefaler vi, at du investerer i en Gamer Laptop, hvor skærmen har en opdateringshastighed på 165 Hz og højere.

3. Effektiv køling er vejen frem

Effektiv køling er vejen frem, hvis du ønsker at presse mest mulig ydelse ud af hardwaren. En Gaming computer med god nedkøling kan i praksis yde mere end en tilsvarende maskine med et dårlig kølesystem. Jo bedre en kølesystem er, jo mere larmer det også i praksis, så vi anbefaler dig, at du tester computeren i butikken før køb for at se, om du kan leve med det aktuelle støjniveau på den Gaming-bærbar, som du har udset dig.

4. Gå efter et dedikeret gamer-keyboard

Hvis du køber en dedikeret Gamer Laptop, så burde automatisk få et godt og velfungerende tastatur, der er bygget til Gaming og hårdt brug. Men, hvis du indkøber en business-bærbar, og planlægger at bruge den til at spille på, så skal du være opmærksom på, at et tastatur der er godt til tekstbehandling ikke nødvendigvis er tilsvarende godt til Gaming. 

5. Lynhurtig WiFi-kort er et must

Du opnår to fordele ved at vælge en af de to nyeste WiFi-standarder: WiFi 6 og WiFi 6E. Hurtigere downloads af spil og hurtigere online gaming. Derfor bør du som udgangspunkt købe en Gamer Bærbar, der er med WiFi 6 eller endnu bedre med WiFi 6E.

6. Pladsen må ikke begrænse dig

De nyeste spil fylder rigtig mange gigabytes og indeholder store mængder data, hvorfor det er vigtigt at du prioriterer størrelsen på harddisken din nye Gamer Laptop. Det bedste kombination er at købe en Gamer bærbar med to indbyggede harddiske. En stor mekanisk harddisk til lagring af spillene og en mindre og hurtigere SSD, hvor du lagrer dine spildata, hvilket er den bedste kombination.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.