Visum Photo Viewer koncentrerer sig om at gøre én ting, og den ene ting gør den rigtig godt. 

Til tider så har de fleste behov for at gennemgå et stort antal billeder på deres PC, og her er det naturligt at bruge Stifinder, som er indbygget i Windows 11.

Desværre er Stifinder, eller File Explorer om du vil, ikke super velegnet til at fremvise et stort antal fotos og billeder, og du mister utrolig let overblikket, og det er samtidig også en utrolig langsom og tidskrævende proces at redigere og sortere billeder med Stifinder.

Her kommer den smarte Visum Photo Viewer-app og redder dagen, da der er tale om en er en fotofremviser, der fokuserer på hastighed og en enkel brugerhåndtering.

Visum Photo Viewer er en hurtig og gratis app til visning af billeder på Windows 11 eller Windows 10, der kan hentes i Microsoft Store.

Disse ting gør Visum Photo Viewer til en lille perle

For ikke at trætte dig, så lister vi her lige hurtigt de ting, som vi mener, gør Visum Photo Viewer til en lille perle:

  • Ren og intuitiv grænseflade
  • Hurtig indlæsning af billeder
  • Hurtig at navigere rundt i 
  • Understøttelse af en lang række filformater
  • Billedprogrammet er gratis

Visum Photo Viewer er som sagt gratis tilgængelig i Microsoft Store, og der er tale om et open source-projekt, så alle, der ønsker at bidrage, har mulighed for at hjælpe med at forbedre appen.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.