10 ting som folk hader ved Windows 11

 

Ifølge PCMag så klager folk generelt mest over disse 10 ting ved Windows 11.

Der er generelt blevet taget godt i mod Windows 11, som vi selv har anmeldt tidligere på måneden, for det rene design og den forbedrede ydeevne sammenlignet med Windows 10.

Til trods for det så oplever ikke alle det nyeste styresystem fra Microsoft positivt, og PCMag har lavet sin egen undersøgelse, hvor folk fremhæver de 10 værste ting ved Windows 11.

Vi gengiver her listen fra PCMag med de 10 ting, som folk hader mest ved Windows 11.

1. Windows 11's hardwarekrav er for strenge

Hardwarekravene til Windows 11 er objektivt set strenge, og det synes brugerne på PCMag også. De høje krav til hardwaren betyder, at rigtig mange skal ud at investere i en ny PC for at komme til at bruge Windows 11.

2. Ændring af standardapps i Windows 11 er for svært

For at indstille en standardapp i Windows 11 skal du individuelt tildele hver filtype til den app, du vil bruge til den, og det finder mange folk altså unødvendig bøvlet.

3. Du skal logge ind på en Microsoft-konto for at bruge Windows 11

Faktisk er det kun Windows 11 Home-udgaven, der har dette krav. Windows 11 Pro kræver ikke, at du logger ind. Alligevel er kravet om at skulle logge ind med en Microsoft-konto et at de punkter, som mange folk absolut ikke bryder sig om.

4. Startmenuen i Windows 11 er mindre anvendelig end Windows 10´s

Der har været mange og skiftende holdninger til startmenuen i Windows 11, som mange mennesker altså finder irriterende.

5. Windows 11's proceslinje er mindre nyttig end Windows 10's

Mange folk finder proceslinien i Windows 11 forvirrende og mange klager over at startmenuen ikke er centreret.

6. Windows 11 "tvinger" dig til at bruge Edge Browser

Ja, Microsoft har virkelig lagt sig i selen for at "tvinge" brugerne til at benytte Edge fremfor alternarver som Chrome og Firefox, og det finder folk altså træls, og hele processen med at skifte browser er ret indviklet i Windows 11.

7. Windows 11 fjerner handlingscenteret, og dets erstatninger stinker

Windows 10 Action Center er en af ​​de bedste Windows-tilføjelser i mange år, men i Windows 11 er det væk, og det finder mange folk altså svært irriterende.

8. Windows 11 er et skridt tilbage for tablets

Mange af de touch venlige funktioner til tablets er forsvundet med Windows 11 herunder muligheden for, at du stryger ind fra venstre, hvorefter opgavevisningen åbnes, og det er mange folk misfornøjede med.

9. Du har stadig brug for tredjeparts antivirus med Windows 11

Den indbyggede sikkerhed i Windows er blevet løbende forbedret, men mange folk mener alligevel, at de har behov for et supplerende antivirusprogram, og det er de skuffet over.

10. Windows 11 er ikke innovativt

Mange folk savner reelle nyheder og klager over manglede innovation i det Windows 11, og mange folk føler at bortset fra et par ting som Snap Layouts, er Windows 11 simpelthen ved at efterligne Chrome OS og macOS.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol