Konverter dine billeder til andre formater herunder PNG, JPEG, BMP og GIF ved hjælp af gratis program fra Microsoft til Windows 10 og Windows 11. 

Ofte kan du have behov for at ændre filformater på et billede. Eksempelvis kan du få behov for at ændre en billede du har downloadet fra nettet i WEBP-formatet, som bliver mere og mere udbredt på hjemmesider, til et mere udbredt format, så du kan foretage billedredigering af indholdet.

Hvis du ikke er klar over det, så behøver du faktisk ikke at investere i dyre softwareprogrammer som Photoshop for at ændre filformatet på et billede eller foto.

Et helt oplagt værktøj til at udføre opgaven er det lille gratis tegneprogram Microsoft Paint, som du kan benytte til at konvertere dine billeder på få sekunder til andre billedformater.

Sådan konverterer du billedformater med Paint

Først skal du åbne billedprogrammet Paint på din PC, og er programmet allerede installeret på din PC, så kan du hente det gratis i Microsoft Store og selv installere det. Herefter skal du følge vores vejledning i, hvordan du foretager filkonvertering af billeder og fotos med Paint.
  1. Åbn det billede eller foto i Paint som du ønsker at ændre filformatet på
  2. Klik på Fil, se figur 1
  3. Vælg Gem som i menuen, se figur 1
  4. Klik på den Filtype som du vil konvertere billede eller foto til, se figur 1
  5. Gem herefter billede eller foto ved at klikke på Gem

Figur 1: Konvertering af filformat i Paint

Når du har gjort det, så er du klar til at foretage billedredigering af dit billede eller foto, som du har skiftet filformat på, i et af disse gratis programmer til billedbehandling eller alternativt med en købt udgave af Photoshop eller CorelDRAW.

SÅDAN FINANSIERER DU DIT COMPUTERKØB

Er din økonomi lidt stram hver måned, så kan det være svært at finde plads til køb af en ny bærbar computer. Hvordan kan du så råd til at købe en ny computer? Svaret er faktisk ganske lige til, du kan nemlig vælge at lave et computerlån, hvor du kan nøjes med at betale et lille beløb tilbage hver måned uden at overbelaste din økonomi. Du bestemmer selv hvor meget, du vil betale tilbage fast hver måned efter aftale med låneudbyderen. Med et computerlån kan du nemlig tilpasse ydelsen efter, hvor meget du har råd og plads til at betale i dit budget. 

FORDELE VED AT VÆLGE ET COMPUTERLÅN

Der er mange gode grunde til at bruge et computerlån til at finansiere dit næste computerkøb:

  • Det går hurtigt
  • Ingen krav om sikkerhed
  • Nul udbetaling
  • Overkommelig månedlig ydelse

Når du låner penge til en computer, så foregår låneansøgningen normalt digitalt, og tager ganske få minutter. Du får normalt hurtigt svar på din låneansøgning og udbetaling af pengene sker typisk ret hurtigt, og mange gange allerede samme dag.

Vi anbefaler, at du overvejer at lave et computerlån hos Leasy, som tilbyder fornuftige lån op til 150.000 kroner og hurtigt svar på din låneansøgning.

Affiliate Disclaimer: Windows365.dk modtager et fast beløb i affiliate kommission for hvert godkendt kundelead, der henvises til Leasy.