Få styr på hjemmenetværket med gratis App

 

WiFi Analyzer er en WiFi-scanner til Windows, som imponerer med overskuelig brugerflade og nyttige netværksfunktioner.

WiFi Analyzer kan hjælpe dig med at identificere Wi-Fi-problemer, finde den bedste kanal på din router eller finde det bedste sted at placere din router alt for at opnå en bedre signalstyrke.

I den gratis udgave af WiFi Analyzer slipper du samtidig for irriterende reklamer, da Appen er reklamefri på trods af, at den ikke koster penge, og den er et nyttigt redskab, hvis du også vælger at gennemgå vores komplette guide til WiFi-netværk.


Hvilke funktioner byder WiFi Analyzer på?

WiFi Analyzer giver dig et enkelt overblik over dit WiFi-netværk med hensyn til signalstyrke, kanaler og frekvensbånd. Det hele udmunder sig i en analyse af dit WiFi-netværk med forslag til, hvordan du forbedrer signalstyrken ved at skifte frekvens, kanal eller noget så simpelt som at flytte din router.


WiFi Analyzer: Overblik


WiFi Analyzer: Kanaler

Ovennævnte billeder visualiserer nogle af de oplysninger, som du kan finde omkring dit WiFi-netværk ved hjælp af WiFi Analyzer. 

Her har du: Overblikket ser du på det første billede med detaljeret info. om din WiFi-netværk. Derudover kan du se Kanaler på det andet billede, som viser den nuværende kanal, som din WiFi-router sender på, og samtidig ser du forneden forslag til at skifte kanal for at forbedre WiFi-forbindelsen.


Sådan henter du WiFi Analyzer

Everything er gratis at benytte til Windows 10 og findes i to udgaver: Gratis og Pro, hvor Pro-udgaven byder på flere funktioner som:

  •  Bipper for signalstyrke
  • Opret forbindelse til netværk
  • Brug filtre
  • Undgå timeout for skærm
  • Lås skærmrotation
  • Skift signalstyrkekanter


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol