Lær at kode i Anders Ands programmeringsskole

 


Anders Ands programmeringsskole er det helt rigtige sted at starte, hvis du eller dine børn vil lære at kode - og have det sjovt undervejs.

Kodning er populært som aldrig før, hvor der skyder kodeskoler som Coding Pirates op i hele landet, som et af de seneste og meget populære initiativer - desværre er der rigtig mange på venteliste, så det kan være svært at få en plads på holdene.

Har du ikke mod på at starte med Microsoft Small Basic, eller vil du gerne udnytte ventetiden, inden der bliver plads på Coding Pirates-holdet, så er Anders Anders programmeringsskole det rigtige sted at starte, hvis du vil lære at kode.

Hvad er Anders Ands programmeringsskole?

Anders Ands programmeringsskole er 4 lektioner, hvor du kan lære at kode ved at lave opgaver med figurerne i Andeby ved hjælp af koder.


Hvilket programmeringssprog bruges i Anders Ands programmeringsskole?

Anders Ands programmeringsskole tilbyder lektioner baseret på det åbne programmeringssprog Scratch, der er visuelt opbygget, hvor der arbejdes med træk og slip-princippet med musen, fremfor manuel indtastning af koder.

Hvordan kommer jeg i gang med Anders Ands programmeringsskole?

Anders Ands programmeringsskole er gratis at gennemføre og benytte, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at lære kodning.

Anders Ands programmeringsskole finder du via dette link på den officielle hjemmeside: Andeby.dk her.

Når du er færdig med at lege med Anders Ands programmeringsskole, så er du klar til at gå videre med Bitsy, som er en visuel spilgenerator, som du også kan bruge til at lave dine egne spil.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol