Find produkt-ID og produktnøgle til et Windows-program

 

Har du behov for at re-installere Windows, Microsoft Office, PhotoShop, Antivirus og andre apps, så er det nyttigt at have produktnøglen ved hånden. Se hvordan du finder licensnøglen, selvom du har smidt den væk.

I gamle dage så kunne du finde produktnøglen på CD-kassen eller bagpå din PC, hvis det var nøglen til Windows, du skulle bruge.

I dag er situation lidt anderledes, da de fleste Apps installeres via Microsoft Store eller købes online med en digital produktnøgle, som brugeren skal installere.

Derfor kan det godt være lidt af et stykke arbejde at skulle fremtrylle produktnøglen, hvis du har behov for at installere programmerne eller styresystemet forfra.

Vi viser dig her to metoder til at finde produkt-ID og produktnøglen til Windows, Microsoft Office og Adobe Photoshop og flere andre programmer.

Find produktnøglen til Windows med PowerShell

Af en eller anden grund gør Microsoft umage med at skule produktnøglen til Windows, men med Windows PowerShell, kan du selv fremskaffe oplysningerne, og det gør du sådan her.

  1. Skriv PowerShell i Start menuen
  2. Klik på PowerShell og indtast nedenstående tekst
  3. (Get-WmiObject -query 'select * from SoftwareLicensingService').OA3xOriginalProductKey
  4. Tryk på Enter

Nu belønnes du med licensnøglen til Windows, og du du kan med fordel skrive nøglen ned på et stykke papir, så du har den til en anden god gang.


Find produktnøglen til Windows, Microsoft Office, Adobe Photoshop og Antivirus

Du har sikkert også behov for at finde produktnøglerne til flere andre programmer, hvis du er i gang med at gendanne din PC eller geninstallere dine dine vigtige programmer som Microsoft Office, PhotoShop, Antivirus og endelig også Windows.

Vi anbefaler, at du her bruger den gratis App Belarc Advisor, som automatisk kan finde dine produktnøgler. 

Belarc Advisor kan mere og andet end at finde produktnøgler, da programmer også kan give dig en detaljeret rapport om din computers RAM, processor og printkort og meget mere.Programmet er let at bruge, og du kan hente Belarc Advisor på den officielle hjemmeside gratis her.


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol