Guide: Her finder du de bedste 100% gratis programmer og Apps til din PC

 


Se vores gennemgang af de bedste steder du på nettet kan hente 100% gratis programmer og Apps til Windows uden, at du behøver frygte for virus og malware.

Der findes vel knap nok noget ret meget bedre end når, du falder over et rigtig godt gratis program på nettet, som viser sig at være supergodt, og du ender med at få stor nytte ud af.

Det behøver ikke være en engangsforeteelse, da der findes rigtig mange gode og nyttige programmer og Apps på nettet. Kunsten er bare at finde dem, og det giver vi dig en hjælpende hånd med i Guide: "Her finder du de bedste 100% gratis programmer og Apps til din PC", hvor du også finder links til de pågældende hjemmesider.

For at gøre det nemmere for dig, så har vi rangeret udbyderne med stjerner. Jo flere stjerner, jo bedre er siden og udbuddet af indhold efter vores mening.

1. Windows Store med 1000 gratis Apps (***)

Microsofts officielle App-butik, Windows Store, indeholder lige under 1000 gratis Apps i forskellige kategorier som eksempelvis: Underholdning, Børn og familie, Sundhed og træning, Billeder og video, Privatøkonomi, Produktivitet, Sikkerhed og Erhverv.

Nogle af de mest populære gratis Apps i Windows Store lige nu er: iTunes, Spotify Music, Movie Maker 10, Microsoft To Do, Nero DVD Player og Trio Office.


Sådan kommer du i gang med Windows Store

Der er let at komme i gang med at bruge gratis Apps i Windows Store. Du skal oprette en Microsoft brugerkonto på din PC, som du måske allerede har i forvejen. Herefter skal du ind på Microsoft Store.

Du får adgang til gratis Apps i Microsoft Store via dette link.


2. DLC.dk er en dansk klassiker med solidt indhold (***)

DLC.dk er en dansk klassiker, som har eksisteret i en lang årrække efterhånden, og siden har gennem alle år budt på en masse spændende gratis programmer og Apps til Windows indenfor kategorierne: Internet, Sikkerhed, Multimedie, Tweaks og Tunes, Underholdende software og Diverse og mange flere.

Hjemmesiden er måske grafisk lidt outdated, og der lige lovlig vel mange reklamer på siden, men indholdet fejler bestemt ikke noget, og det er let at finde det, du skal bruge på siden.

Nogle af de mest populære gratis Apps på DLC.dk lige nu er: BearShare, OpenOffice, WinRAR, Avira Free Anitvirus og DAEMON Tools Lite.


Sådan kommer du i gang med DLC.dk

Der er let at komme i gang med at bruge gratis Apps på DLC.dk, da det ikke kræver, at du opretter en brugerkonto for at kunne downloade indhold til din PC.

Du får adgang til gratis Apps på DLC.dk via dette link.


3. Download.cnet.com er den ukronede indholdskonge (****)

Download.cnet.com er kongen når det kommer til indhold og er fyldt med gratis Apps og programmer til Windows 10 inden for kategorierne: Browsers, Business Software, Communications, Desktop Enhancements, Photo Software, Entertainment Software og mange flere.

Hjemmesiden er flot grafisk, let af finde rundt i og bugner ganske enkelt med gratis software til Windows 10-brugere.

Nogle af de mest populære gratis Apps på Download.cnet.com lige nu er: Ccleaner, PhotoScape, Free YouTube Downloader, PrimoPDF og Panda Free Antivirus.

Sådan kommer du i gang med Download.cnet.com

Der er let at komme i gang med at bruge gratis Apps på Download.cnet.com, da det ikke kræver, at du opretter brugerkonto for at kunne downloade indhold til din PC.

Du får adgang til gratis Apps på Download.cnet.com via dette link.


4. TeamEsayWeb.com er stærkeste udbyder på kvalitetsindhold (*****)

TeamEsayWeb.com er et klassik eksempel på, at det kvalitet fremfor kvantitet, når det kommer til gratis Apps og programmer til Windows 10. Du bliver ikke blæst omkuld af antallet af Apps og programmer, derimod kan du ikke andet end blive begejstret for indholdet af de enkelte Apps. De er simpelthen bare super gode og nøje udvalgt af hjemmesiden indenfor kategorierne: Web Services, Communication, Photo Drawing, SoundMusic, VideoMedia, Office, PC Maintenance ogmange flere.

Hjemmesiden er reklamefri, onepager og inddelt på en smart måde i de enkelte kategorier med korte beskrivelser af de forskellige Apps. Superlet side at navigere rundt på.

Vi har desværre ingen tilgængelige data på de mest populære Apps fra denne hjemmeside.

Sådan kommer du i gang med TeamEasyWeb.com

Der er let at komme i gang med at bruge gratis Apps på TeamWasyWeb.com, da det ikke kræver, at du opretter brugerkonto for at kunne downloade indhold til din PC.

Du får adgang til gratis Apps på TeamEasyWeb.com via dette link.


Hvis din computer har problemer med at afvikle nyere Apps og programmer, så er det måske på tide at udskifte din gamle PC med en ny model.

Nyere Ældre