Paint.NET: Gratis alternativ til PhotoShop

 


Er lommerne ikke dybe nok til at investere i PhotoShop, så kan du få avancerede værktøjer til billedbehandling med denne gratis App til Windows.

Paint.NET kan på ingen måder erstatte PhotoShop fra Adobe, men det er et glimrende lille alternativ, hvis du i ny og næ har behov for at arbejde med billedbehandling - også kræver Appen ikke det store af din computer, hvorfor selv ældre computere kan være med.

Billedbehandling på den lette måde

Appen er relativ let at bruge. Først skal du indlæse et billede, og så har du alle de grundlæggende værktøjer, der skal til for at beskære det, rotere det eller ændre dets størrelse.

Paint.NET byder på en tryllestav og en magnetisk lasso til uregelmæssige objekter. Dertil kommer en mængde rettelsesværktøjer som pensler, viskelæder og et kloningsstempel, som kan fjerne støv, ridser og andre uønskede uregelmæssigheder fra billedet.

En fane med “Effects” giver adgang til et udvalg af forskellige filtre til yderligere redigering som eksempelvis tilsætning af maleri-effekter.

Gratis udvidelser

Kommer du til at mangle funktioner i Appen, så tilbyder Paint.NET en lang række gratis Plugins, der tilbyder yderligere funktioner, og dermed giver dig en udvidet funktionalitet af Appen.

Sådan kommer du i gang med Paint.NET

Hvis du vil i gang med gratis billedbehandling, så er Paint.NET et rigtig godt bud på et godt sted at starte.

Du kan hente Paint.NET på den officielle hjemmeside, som er tilknyttet Appen, her.


Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol