Bedste gratis Windows 10-streaming apps til din PC

 Kom let i gang med at streame gratis film og TV-serier på din computer med vores liste med alle de bedste gratis streamingtjenester der findes i Danmark og udlandet.

Det er både nemt og gratis at streame TV og film, og der kan være mange penge at spare i forhold til de traditionelle tv-pakker.

Uanset om du er til binge-serier, sport, film eller nyheder så findes de mange gratis streaming apps, hvor du kan finde det, du har brug for. Vi giver dig her er nogle af de bedste til din nye Windows 10-PC.

Popcornflix - Bedst på indie- og blockbuster filmPopcornFlix er en gratis, reklame-understøttet streamingtjeneste fra USA, der tilbyder en række film og serier i et voksende antal lande over hele verden herunder Danmark, og servicen er fuldstændig lovlig og kræver ikke downloads eller abonnementer. 

Tjenesten tilbyder sine seere et bredt udvalg af gratis indhold, lige fra store studieproduktioner til uafhængig biograf, dokumentarfilm og kultklassikere. 

Du kan tjekke indholdet ud på den officielle PopcornFlix hjemmeside her.


Sådan kommer du i gang med PopconFlix til Windows 10

Appen PopcornFlix, der tilbyder streaming, er gratis at hente og benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Du kan hente PopcornFlix-appen i Windows Store gratis her.

Viafree - Bedst på dansk realityViafree er en dansk og gratis reklame-understøttet streamingtjeneste, som tilbyder serier fra TV3 og indhold fra MTV og Comedy Central, såvel som Viafree eksklusivt materiale. Du kan se alle TV3's programmer og eksklusive serier gratis på Viafree. Der er mere end 3.000 timers underholdning i serier, shows, reality og reportage.

Tjenesten tilbyder sine seere et bredt udvalg af gratis indhold indenfor reality og underholdningsserier som MasterChef Danmark, Luksusfælden og Familien fra Bryggen,

Sådan kommer du i gang med Viafree til Windows 10

Tjenesten Viafree, der tilbyder streaming, er gratis at benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Viafree tilbyder ikke en dedikeret app til Windows 10, men du kan se streame ind holdet gratis på den officielle hjemmeside her.


Filmstriben - Bedst på danske film og dokumentarer
Filmstriben er en gratis dansk streamingtjeneste uden reklamer, der giver brugeren adgang til 10 kvalitetsfilm om måneden (mindre i nogle kommuner), og er fyldt med kvalitetsfilm.  Adgang til Filmstriben kræver et lånerkort for at få adgang til streaming af indholdet, da servicen er stillet til rådighed af de danske biblioteker.

Filmstriben byder på nyere film og klassikere, og udvalget rummer danske såvel som udenlandske spillefilm, dokumentarer og kortfilm. Der er over 3.000 film og serier at vælge imellem og der kommer konstant nye til. 

Sådan kommer du i gang med Filmstriben til Windows 10

Tjenesten Filmstriben, der tilbyder streaming, er gratis at benytte i det daglige, så det er bare med at komme i gang.

Filmstriben tilbyder ikke en dedikeret app til Windows 10, men du kan se streame ind holdet gratis på den officielle hjemmeside her.

Nyere Ældre

 Find de bedste tilbud på Gamer Stol