Vanvittig men sandt! Spar 50 kr. hver måned på Netflix

 

Netflix koster normalt 79 kroner pr. måned, men ved at følge vores guide kan du reducere prisen for et abonnement til 17 kroner - uden at bryde loven.

Netflix er ubetinget verdens største og mest udbredte leverandør af online-streaming af film og tv-serier over internettet, hvilket også gør sig gældende i Danmark, hvor den amerikanske streaminggigant har en markedsandel på 45 procent.

Populariteten har gjort, at prisen for et abonnement løbende er blevet opjusteret, så et abonnement på streamingtjenesten nu koster fra 79 kroner til 119 kroner pr. måned, hvor det til sammenligning koster 45 kroner pr. måned at have et abonnement på Prime Video fra Amazon.

Særskilt set, så er 79 kroner ikke så mange penge, men hvis vi lægger alle familiens streamingabonnementer sammen, så løber det op. De fleste vil sikkert også gerne have danske programmer og sport fra andre tjenester, som eksempelvis leveres af TV2 Play og Discovery+.


Er metoden lovlig?

Hvem vil ikke gerne spare penge, og det uden at skulle foretage sig noget ulovligt. Metoden til at spare 50 kroner pr. måned på et Netflix abonnement er fuldt lovlig, da det handler om at oprette en Netflixkonto i det land som lige pt. har verdens billigste Netflix abonnement, hvilket er Tyrkiet med en pris på 17 kroner pr. måned for det billigste abonnement.

Årsagen til at Netflix er dyrere i Danmark sammenlignet med Tyrkiet skyldes, at Danmark er et rigere og dermed dyrere land at leve i. Derfor har Netflix sammensat sine priser ud fra princippet om "Geo-Pricing", hvor de rigeste lande med de højeste leveomkostninger skal betale de højeste priser for streamingtjenestens produkter.


Sådan får du billigere Netflix

Det er lige ud ad landvejen at komme til at få en billigere pris på Netflix, hvor du sparer 50 kroner pr. måned på abonnementet, så prisen reduceres til kun 17 danske kroner omregnet ud fra den nuværende valutakurs på Tyrkiske Lira.

1. Opret abonnement på en VPN-forbindelse

Det første du skal gøre er, at oprettet en abonnement på en VPN-forbindelse, så du kan omgå den geografiske blokering, så du kan komme til at købe Netflix til den tyrkiske pris. Vi anbefaler ExpressVPN, som koster omkring 45 kroner for første måned, hvorefter du kan opsige dit abonnement.

2. Sådan opsætter du ExpressVPN på Windows

Først skal du oprette et VPN-abonnement hos ExpressVPN, hvilket du går sådan her.

  1. Tegn et ExpressVPN-abonnement på bestillingssiden 
  2. Download og installer ExpressVPN-appen til Windows 10
  3. Opret forbindelse til en server i Tyrkiet
  4. Nu er du klar til at gå videre til Netflix

3. Opret abonnement på Netflix 

Med VPN-forbindelsen oprettet på din computer, så er du klar til at gå videre i processen med at bestille billigere Netflix, hvilket du går sådan her.
  1. Besøg Netflix.com
  2. Vælg "Join free for a month" og vælg derefter "See plans"
  3. Du får nu en oversigt med "Plans" hvor prisen skal være opgives i Tyrkiske Lira, er den ikke det, så prøv påny at forbinde via ExpressVPN til en server i Tyrkiet
  4. Nu skal du vælge den plan (abonnment) som du ønsker fra listen med "See plans"
  5. Når du opretter et abonnement, så husk at bruge en mail, som du ikke har brugt før på Netflix
  6. Nu skal du så betale, hvilket du kan gøre med dit Danske Visakort
Husk, at når du skal oprette et telefonnummer for at verificere oprettelsen at ændre flaget fra tyrkisk til dansk, så du kan bekræfte oprettelsen på en SMS fra Netflix.

Nu er du klar til at se Netflix i Danmark med danske undertekster og det hele, som du er kender fra et dansk Netflix abonnement.

Nyere Ældre